Υπηρεσίες για το Office 365

Η ενσωμάτωση και υιοθέτηση υπηρεσιών Cloud μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Χρειάζεστε όμως ένα συνεργάτη ο οποίος να μπορεί να συγκεντρώσει τις λύσεις Cloud σε ένα σύστημα το οποίο λειτουργεί αποδοτικά για εσάς.

Η INLINE, πιστοποιημένος συνεργάτης Cloud της Microsoft, παρέχει υπηρεσίες μετάβασης, διαχείρισης και υποστήριξης που σας βοηθούν να μεταβείτε στο Office 365 χωρίς διακοπή στις λειτουργίες της επιχείρησής σας και να μεγιστοποιήσετε την απόδοση τους στην εργασία σας.

Υπηρεσίες Μετάβασης

Η Inline θα σχεδιάζει μαζί σας τη διαδικασία μετάβασης ώστε να μην υπάρχουν διακοπές στη λειτουργία. Στη φάση της προετοιμασίας κάνουμε ανάλυση της τεχνολογίας που χρησιμοποιείτε και σε συνεργασία με εσάς καταστρώνουμε το πλάνο μετάβασης για τη μεταφορά των δεδομένων των χρηστών (emails, ημερολόγια, επαφές) στο Office 365.
migration365

Υπηρεσίες Διαχείρισης

Η διαχείριση των χρηστών και των υπηρεσιών δεν πρέπει να αποτελεί πρόσθετο φορτίο για την επιχείρησή σας. Τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς! Αναλαμβάνουμε εργασίες όπως η προσθαφαίρεση χρηστών, η επαναφορά κωδικών και ο έλεγχος της πρόσβασης για 100αδες χρήστες γρήγορα και αποδοτικά ώστε να μην χρειάζεται να χάνετε χρόνο από τη δουλειά σας.
management365

Τεχνική υποστήριξη

Μερικές φορές τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως θα περιμένατε. Η ομάδα της Inline είναι δίπλα σας να επιλύσει προβλήματα και δυσλειτουργίες και φροντίζει για την κανονική λειτουργία των υπηρεσιών.
support365

Προηγμένες Υπηρεσίες

Μια σειρά από ειδικές υπηρεσίες όπως email & Sharepoint Backup, υλοποίηση υβριδικών εγκαταστάσεων, Active Directory Federation και άλλες που κάνουν τη λειτουργία της επιχείρησής σας ομαλότερη, τη δουλειάς σας πιο παραγωγική και βελτιώνουν την εμπειρία σας με το Office 365. Πείτε μας τι χρειάζεστε!
experience365

Office 365: Ο μοντέρνος τρόπος να εργάζεστε Μάθετε Περισσότερα