Υπηρεσίες για το Cloud

Υιοθετήστε το cloud χωρίς διακοπές στη λειτουργία της επιχείρησής σας

Η ενσωμάτωση και υιοθέτηση υπηρεσιών Cloud μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να βελτιώσει τη λειτουργία της  μειώνοντας το κόστος και έτσι να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Χρειάζεστε όμως ένα συνεργάτη που να μπορεί να συγκεντρώσει τις λύσεις Cloud σε ένα σύστημα το οποίο λειτουργεί αποδοτικά για εσάς.

Αξιολόγηση και Σχεδιασμός

Ποιές υπηρεσίες χρησιμοποεί η επιχείρησή σας; Ποιές υπηρεσίες cloud μπορούν να βοηθήσουν; Πως θα γίνει η μετάβαση; Τι δεδομένα θα μεταφερθούν; Αξιολογούμε μαζί σας τις δυνατότητες και την επίδραση των υπηρεσιών cloud στη λειτουργία της επιχείρησής σας και σχεδιάζουμε τα βήματα σας ώστε να επιτύχουμε ομαλή μετάβαση και προστιθέμενη αξία για εσάς.

Άδειες & Εκτίμηση Κόστους

Προσδιορίζουμε τον αριθμό και το είδος των αδειών των συνδρομητικών υπηρεσιών που χρειάζεστε και προσεγγίζουμε το κόστος για υπηρεσίες Pay-As-You-Go όπως το Microsoft Azure ώστε να κάνετε τον προϋπολογισμό σας για το cloud. H Inline είναι Microsoft Cloud Solutions Provider και παρέχει άδειες συνδρομητικών cloud προϊόντων αλλά και Microsoft Azure Pay-As-You-Go με ευέλικτες δυνατότητες τιμολόγησης που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας και ικανοποιούν το λογιστήριο σας.

Office Setup & Migration

Παραμετροποίηση & Μεταφορά Δεδομένων

Η υιοθέτηση υπηρεσιών cloud δεν πρέπει να συνεπάγεται διακοπές στη λειτουργία της επιχείρησής σας. Η Inline, πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft, σχεδιάζει και υλοποιεί, σε συνεργασία με το τμήμα IT της εταιρείας σας εφόσον διαθέτετε, τη μεταφορά δεδομένων των χρηστών (emails, ημερολόγια, επαφές) από την υπηρεσία που χρησιμοποιείτε τώρα (Exchange, Google, Lotus, IMAP, POP3) στο Office 365 χωρίς απώλειες και διακοπές στη λειτουργία. Επιπλέον αναλαμβάνουμε τη μεταφορά εγγράφων και αρχείων στο SharePoint online από τοπικούς servers (file shares), τοπικούς SharePoint servers, ή άλλες υπηρεσίες οπως π.χ. Google Drive.

Microsoft Azure

Υλοποιούμε και παραμετροποιούμε τις υπηρεσίες στο Microsoft Azure σύμφωνα με το σχεδιασμό και κάνουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις δικτύου και λοιπών παραμέτρων που απαιτούνται για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία.

Υλοποιούμε υβριδικές λύσεις με διασύνδεση υπηρεσιών του Microsoft Azure με τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές που λειτουργούν εντός της εταιρείας σας.

Εκπαίδευση & Ενσωμάτωση

Επιτυχημένη ενσωμάτωση του cloud στην επιχείρησή σας σημαίνει ότι ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να επιτύχει περισσότερα με τη δουλειά του. Με κατάλληλη εκπαίδευση φροντίζουμε ώστε οι λύσεις cloud να απαντούν στις επιχειρηματικές σας προκλήσεις. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι οι άνθρωποι στην επιχείρησή σας κατανοούν τα οφέλη και αγκαλιάζουν τα εργαλεία που τους παρέχετε. Οι άνθρωποι φυσικά αντιστέκονται στην αλλαγή, έτσι πρέπει να γνωρίζουν πως θα βοηθηθούν στην εργασία τους από το νέο περιβάλλον.

Σας βοηθάμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επένδυσή σας στο Cloud.

Διαχείριση & Τεχνική Υποστήριξη

Η διαχείριση των χρηστών και των υπηρεσιών δεν πρέπει να αποτελεί πρόσθετο φορτίο για την επιχείρησή σας. Τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς! Αναλαμβάνουμε εργασίες όπως η προσθαφαίρεση χρηστών, η επαναφορά κωδικών και ο έλεγχος της πρόσβασης για 100αδες χρήστες γρήγορα και αποδοτικά ώστε να μην χρειάζεται να χάνετε χρόνο από τη δουλειά σας.

Και αν κάτι δεν λειτουργεί σωστά, η ομάδα της Inline είναι δίπλα σας να επιλύσει προβλήματα και δυσλειτουργίες και φροντίζει για την κανονική λειτουργία των υπηρεσιών.

Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας

Χρειάζεστε κάποια ειδική λύση; Έχετε κάποια ανάγκη η οποία απαιτεί ειδική υλοποίηση; Παρέχουμε υπηρεσίες και λύσεις που κάνουν τη λειτουργία της επιχείρησής σας ομαλότερη, τη δουλειάς σας πιο παραγωγική και βελτιώνουν την εμπειρία σας με το Cloud

Μάθετε Περισσότερα

Επικοινωνήστε σήμερα με την Inline, πιστοποιημένο συνεργάτη της Microsoft,για να σας ενημερώσουμε για το Microsoft Teams και να σας βοηθήσουμε να το εντάξετε στη λειτουργία της επιχείρησής σας για να κάνετε την εργασία των ομάδων σας πιο παραγωγική και να διατηρείτε τους ανθρώπους σας πάντα ενημερωμένους.

Φόρμα Επικοινωνίας

    Προστατεύεται με Google reCAPTCHA Πολιτική Προστασίας Απορρήτου | Όροι Χρήσης.