Αποκτήστε πρόσβαση σε νέες αγορές και νέους πελάτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και εκμεταλλευτείτε τη δύναμική των ηλεκτρονικών αγορών για να εκσυχρονίσετε και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Η Inline παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού και κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shops) που περιλαμβάνουν συμβουλευτικές υπηρεσίες, σχεδιασμό, ανάπτυξη, marketing, διαχείριση και συντήρηση.

Δημιουργούμε ισχυρούς δεσμούς και στρατηγικές συνεργασίες βοηθώντας τις επιχειρήσεις να κάνουν τα πρώτα βήματα στις πωλήσεις μέσω Internet ή και να εξελίξουν τις πλατφόρμες ηλεκτρονικών πωλήσεων που ήδη διαθέτουν, παρέχοντας καθοδήγηση και συμβουλευτικές υπηρεσίες, σύγχρονο σχεδιασμό, βασιζόμενοι σε αξιόπιστες λύσεις, τη γνώση των τάσεων και τη δεκαετή εμπειρία μας στο χώρο.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Επιλέγουμε μαζί σας το όνομα, τον τρόπο παρουσίασης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, τη στόχευση και τις κατηγορίες πελατών, τις τιμολογιακές πολιτικές, τους όρους χρήσης, τις πολιτικές επιστροφών, τους τρόπους και τις χρεώσεις αποστολής, τους τρόπους πληρωμής και σχεδιάζουμε όλες τις παραμέτρους που θα οδηγήσουν σε επιτυχημένη λειτουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Σχεδιασμός

Σχεδιάζουμε ελκυστικά sites σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας με μορφή που να απεικονίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εικόνα της επιχείρησης σας, να εξασφαλίζει άνετη πλοήγηση και ευχάριστη εμπειρία στους πελάτες σας, λειτουργικά σε πλήθος συσκευών (Η/Υ, tablet, φορητές συσκευές) σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις και τεχνικές.

Ανάπτυξη – Υλοποίηση

Σύγχρονες πλατφόρμες, συμμόρφωση με τα πρότυπα, ασφάλεια συναλλαγών και ταχύτητα είναι τα σημεία κλειδιά και οι βασικές μας προτεραιότητες στην υλοποίηση ενός web site.

Marketing

Η προώθηση και το marketing ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι βασικό συστατικό για την αποδοτική λειτουργία του. Σχεδιάζουμε με τους έμπειρους συνεργάτες μας τη στρατηγική marketing του web site σας στα sοcial & digital media προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τους στόχους σας και εκτελούμε καμπάνιες που επιστρέφουν σε σας πραγματική αξία.

Διαχείριση & Συντήρηση

Η σωστή και ασφαλής λειτουργία ενός website απαιτεί σωστή διαχείριση και συντήρηση με γνώση και υπευθυνότητα. Αφήστε σε εμάς τη συντήρηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και εσείς επικεντρωθείτε στα προϊόντα και τους πελάτες σας.

www_northweek_gr-8040
www_virginiascakes_gr-1610