Το Sophos XG Firewall είναι βελτιστοποιημένο για τις σημερινές επιχειρήσεις, παρέχοντας όλη την προστασία και την πληροφόρηση που χρειάζεστε σε μια μοναδική, ισχυρή συσκευή που είναι εύκολη στη διαχείριση.

Η προηγμένη προστασία έγινε απλή

Τα περισσότερα Firewall σας αναγκάζουν να ορίζετε και να διαχειρίζεστε πολιτικές ασφάλειας σε πολλές διαφορετικές ενότητες ή οθόνες. Τα Sophos XG παρέχουν ένα ισχυρό ενοποιημένο μοντέλο πολιτικής ασφάλειας που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε, να προβάλλετε, να φιλτράρετε και να ταξινομείτε όλες τις πολιτικές των χρηστών, των εφαρμογών και του δικτύου σας σε μια ενιαία οθόνη.

Ικανό, ισχυρό … γρήγορο

Το XG Firewall σχεδιάστηκε για εξαιρετική απόδοση. Οι συσκευές είναι κατασκευασμένες χρησιμοποιώντας τεχνολογία πολλαπλών πυρήνων της Intel, μονάδες SSD και επιταχυνόμενη σάρωση περιεχομένου μνήμης. Επιπλέον, η τεχνολογία βελτιστοποίησης πακέτων Sophos FastPath εξασφαλίζει ότι θα έχετε πάντα μέγιστη απόδοση.

Περισσότερη προστασία σε μια συσκευή

Παίρνετε όλα τα χαρακτηριστικά en;ow Firewall Επόμενης Γενιάς που χρειάζεστε, καθώς και δυνατότητες που δεν μπορείτε να πάρετε οπουδήποτε αλλού – συμπεριλαμβανομένου του επαναστατικού Security Heartbeat™,  του πλήρους web application firewall καθώς και anti-spam, κρυπτογράφηση και DLP.  Δεν χρειάζεστε επιπλέον εξοπλισμό.  Δεν υπάρχει επιπλέον κόστος. Απλά επιλέξτε τι θέλετε να υλοποιήσετε.

Διαχειριστείτε πολλαπλά firewalls εύκολα

Ο Sophos Firewall Manager παρέχει μια ενιαία κονσόλα για την πλήρη κεντρική διαχείριση πολλών XG Firewalls.
Και αν ακόμα θέλετε να έχετε ενοποιημένες αναφορές από πολλαπλές συσκευές XG, SG και Cyberoam τότε με το Sophos iView, μπορείτε.

Ενσωματωμένες αναφορές χωρίς έξτρα κόστος

Με εκατοντάδες ενσωματωμένες αναφορές, θα γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει με τους χρήστες και το δίκτυό σας. Λαμβάνετε λεπτομερείς αναφορές, αποθηκευμένες τοπικά χωρίς να χρειάζονται ξεχωριστά εργαλεία. Και οι μοναδικές αναφορές του ποσοστού απειλών ανά χρήστη σας δείχνουν ποιοι από τους χρήστες σας θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλειά σας.

Ευέλικτη υλοποίηση, χωρίς συμβιβασμούς

To XG Firewall είναι διαθέσιμο είτε σε συσκευή είτε σε Software είτε σε Virtual Machine , ότι και αν επιλέξετε δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε – κάθε δυνατότητα είναι διαθέσιμη σε κάθε μοντέλο και είδος υλοποίησης

Συσκευές που παρέχουν την απόλυτη απόδοση.

Εγκαταστήστε το image του Sophos Firewall σε έναν Intel server

Εγκαταστήστε σε VMware, Citrix, Microsoft Hyper-V και KVM.

Προστατέψτε την υποδομή δικτύου σας στο Microsoft Azure.

Επιλέξτε ότι χρειάζεστε

Κάθε Firewall της σειράς XG είναι εξοπλισμένο με βασική λειτουργικότητα τείχους προστασίας, που περιλαμβάνει IPSec, SSL VPN και ασύρματη προστασία. Μπορείτε να επεκτείνετε την προστασία προσθέτοντας τις ενότητες προστασίας που επιθυμείτε:

Network Protection

Όλη η προστασία που χρειάζεστε για να σταματήσετε εξελιγμένες επιθέσεις και προηγμένες απειλές, παρέχοντας ταυτόχρονα ασφαλή πρόσβαση στο δίκτυο σε όσους εμπιστεύεστε.

Web Protection

Η ολοκληρωμένη προστασία web και ο έλεγχος των εφαρμογών με ισχυρά και ευέλικτα εργαλεία πολιτικής εξασφαλίζουν ότι οι χρήστες σας είναι ασφαλείς και παραγωγικοί.

Email Protection

Πλήρης προστασία μηνυμάτων SMTP και POP από spam, phishing και απώλεια δεδομένων με τη μοναδική προστασία all-in-one της Sophos, η οποία συνδυάζει την κρυπτογράφηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βάσει πολιτικής με το DLP και το anti-spam.

Web Server Protection

Ενισχύστε τους web servers και τις επιχειρηματικές σας εφαρμογές ενάντια στις απόπειρες πειρατείας με ένα πλήρες τείχος προστασίας εφαρμογών Web, παρέχοντας ταυτόχρονα ασφαλή πρόσβαση με έλεγχο ταυτότητας από reverse proxy.

Συσκευές  Sophos XG Firewall – με μια ματιά

Οι συσκευές της σειράς XG είναι ειδικά κατασκευασμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας Intel, αρκετή RAM και SSD δίσκο. Είτε προστατεύετε μια μικρή επιχείρηση είτε ένα μεγάλο datacenter, παίρνετε κορυφαία απόδοση.

Μάθετε Περισσότερα

Επικοινωνήστε σήμερα με την Inline, πιστοποιημένο συνεργάτη της Sophos, για να σας ενημερώσουμε για τα Firewalls της σειράς XG και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το μοντέλο που καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Κατεβάστε το Φύλλο Δεδoμένων

Φόρμα Επικοινωνίας

    Προστατεύεται με Google reCAPTCHA Πολιτική Προστασίας Απορρήτου | Όροι Χρήσης.