Ασφάλεια Δεδομένων

Προστατέψτε τα δεδομένα, την εμπιστοσύνη των πελατών και τη φήμη της επιχείρησής σας.

Κάθε επιχείρηση στον κόσμο ξεκινάει μικρή. Ωστόσο, ακόμη και οι μικρές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν τεράστιες απειλές. Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και την αποκατάσταση καταστροφών θα πρέπει να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την εταιρεία σας, ακόμα και αν έχει λίγους μόνο υπαλλήλους.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε. Πρώτα, θα βοηθήσουμε να προσδιορίσετε πού βρίσκεται η εταιρεία σας στις προετοιμασίες για την καταστροφή και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουμε τις βέλτιστες πρακτικές για τη χάραξη μιας αποτελεσματικής στρατηγικής για την τεχνολογική σας υποδομή και τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.

Μην ανησυχείτε αν δεν διαθέτετε το προσωπικό για να αφιερώσετε, η ομάδα της INLINE είναι εδώ για να βοηθήσει την επιχείρησή σας.

Backup & Disaster Recovery

Η λήψη αντιγράφων ασφαλείας (Backup) των αρχείων σας είναι εξαιρετικά σημαντική για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας. Με μια σωστά σχεδιασμένη διαδικασία backup μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να επαναφέρετε αρχεία σας σε περίπτωση διαγραφής, λάθους ή καταστροφής sto hardware.

Επίσης με τη διαδικασία Backup μπορείτε να κάνετε αρχειοθέτηση εγγράφων και αρχείων που δεν χρησιμοποιείτε στην καθημερινή εργασία σας αλλά παραμένουν σημαντικά για την επιχείρησή σας.

Η Inline υλοποιεί λύσεις Backup και Αρχειοθέτησης με αποθήκευση των αντιγράφων ασφαλείας στο cloud οι οποίες εξασφαλίζουν αξιοπιστία, διαθεσιμότητα και ασφάλεια.

Η διακοπή της λειτουργίας που μπορεί να οφείλεται σε μια φυσική καταστροφή, μια κυβερνοεπίθεση  ή μια κακόβουλη ενέργεια μπορεί να κοστίσει στην επιχείρησή σας πολλά χρήματα, όποιο και αν είναι το μέγεθος της. Χρειάζεστε ένα πλάνο αποκατάστασης από καταστροφή, Disaster Recovery plan, το οποίο θα εξασφαλίσει την αποκατάσταση της λειτουργίας, το συντομότερο δυνατόν, των εφαρμογών και των υπηρεσιών μετά από μια πυρκαγιά, μια πλημμύρα ή μια κλοπή.

Η Inline υλοποιεί λύσεις Disaster Recovery για την μηχανογραφική υποδομή της επιχείρησης χρησιμοποιώντας τεχνολογίες cloud που σας βοηθούν να είστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο.

AZURE SITE RECOVERY

Υπηρεσία Disaster Recovery για Hyper-V virtual machines, VMware virtual machines και φυσικούς servers.

DATASAFE CLOUD BACKUP

Aποθηκεύστε και να διατηρείστε στο Cloud κρυπτογραφημένα αντίγραφα ασφαλείας αρχείων, φακέλων και  εικονικών μηχανών.

365SAFE BACKUP

Προστατευτείτε από εκούσια ή ακούσια διαγραφή δεδομένων σε Exchange online, SharePoint online και OneDrive for Business.

AZURE FILE SYNC

Συγχρονίστε αρχεία και φακέλους από τοπικούς File Servers στο cloud για ασφάλεια έναντι καταστροφών και ασφαλή πρόσβαση απ’ οπουδήποτε.

Η υπ’ αριθμόν 1 αιτία απώλειας δεδομένων είναι οι βλάβες στο hardware (31%). Ακολουθούν τα ανθρώπινα λάθη (29%) και το κακόβουλο λογισμικό -ιοί, malware, ransomware (29%)

– STORAGECRAFT

Προστασία από κυβερνοεπιθέσεις, κακόβουλο λογισμικό & κλοπή συσκευών

Το κυβερνοέγκλημα είναι μια σύγχρονη πραγματικότητα. Οι επιχειρήσεις προκειμένου να εκμεταλλευτούν τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο το Internet για να προσεγγίζουν πελάτες, να συνεργάζονται με προμηθευτές να επικοινωνούν και να λειτουργούν. Έτσι αυξάνεται συνεχώς η έκθεση τους σε κυβερνοαπειλές και η ανάγκη για αυξημένα επίπεδα ασφάλειας.

Προστατέψτε και ασφαλείστε αποτελεσματικά τα δεδομένα της επιχείρησής σας με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ασφάλειας το οποίο πρέπει να απαρτίζεται από τρεις πυλώνες:

Προστασία

Διασφάλιση στοιχείων χρηστών, δεδομένων, εφαρμογών, υπολογιστών, κινητών συσκευών και υποδομής – τόσο εσωτερικά όσο και στο cloud.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος για να ξεκινήσετε. Ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησής σας, έχετε πολύτιμα δεδομένα και περιουσιακά στοιχεία που θέλουν οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου. Λαμβάνοντας μέτρα για την προστασία της επιχείρησής σας από παραβίαση δεδομένων, προστατεύετε επίσης τα σημαντικότερα περιουσιακά σας στοιχεία – την εμπιστοσύνη των πελατών σας και τη φήμη του ονόματός σας.

Ανίχνευση

Αναγνώριση γνωστών απειλών και εντοπισμός νέων κινδύνων

Καθώς τα δεδομένα γίνονται ολοένα και πιο πολύτιμα, οι χάκερ γίνονται πιο εξελιγμένοι. Η επίγνωση των συνηθησμένων απειλών και των τρόπων ανταπόκρισης μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε προβλήματα.

Αντίδραση

Προετοιμασία για έλεγχο και αναφορά των ζημιών σε περίπτωση παραβίασης

Το κόστος μιας παραβίασης των δεδομένων μπορεί να να είναι αρκετά υψηλό – μπορεί να αναγκάσει μια μικρή επιχείρηση να σταματήσει τη λειτουργία της. Διακυβεύονται πολλά, αλλά υπάρχουν μέτρα που μπορείτε να λάβετε για να απαντήσετε σε συμβάντα ταχέως και κατάλληλα και να κάνετε ό, τι είναι καλύτερο για να διαχειριστείτε την κατάσταση και να μετριάσετε τις ζημιές.

Η INLINE σχεδιάζει και υλοποιεί λύσεις για την προστασία των δεδομένων της επιχείρησής σας ενσωματώνοντας εξοπλισμό και λογισμικό από τους σημαντικότερους κατασκευαστές.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΚΤΟΥ & ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Συσκευές & Λογισμικό Firewall για την προστασία του δικτύου σας από επιθέσεις και λογισμικό Antivirus για προστασία των υπολογιστών και των κινητών συσκευών από ιούς, ransomware και malware.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Λύσεις προστασίας της ταυτότητας των χρηστών και ελέγχου της πρόσβασης σε δεδομένα και εφαρμογές εντός της εταιρείας και στο cloud

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Διαχείριση και έλεγχος κινητών τηλεφώνων, tablets, notebooks για την προστασία των εταιρικών δεδομένων σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Προστατεύεται με Google reCAPTCHA Πολιτική Προστασίας Απορρήτου | Όροι Χρήσης.

    Helpdesk – Τεχνική Υποστήριξη (24×7)

    itsupport@inline.gr

    Πωλήσεις

    sales@inline.gr