Κάθε σύγχρονη επιχείρηση θα πρέπει να θέσει ως στόχο την επέκταση των δραστηριοτήτων της σε νέες αγορές και την προσέγγιση νέων πελατών. Η Inline παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με το οποίο σας βοηθάει να σχεδιάσετε, να υλοποιήσετε να λειτουργήσετε και να προωθήσετε την online δραστηριότητά σας. Γνώσεις, εμπειρία, αισθητική και συνεχής προσήλωση στην επιτυχία του έργου είναι τα κύρια πλεονεκτήματα μας.

Χρησιμοποιούμε κορυφαίες πλατφόρμες λογισμικού όπως WordPress, Joomla, Drupal, Prestashop, Opencart αλλά και λύσεις ειδικά κατασκευασμένες ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας με σκοπό την ανάπτυξη αξιόπιστων και επιτυχημένων online επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Μελέτη

Μελετάμε και αναλύουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, τις ανάγκες σας, τη θέση της επιχείρησής σας και τις δυνατότητες σας και σας προτείνουμε στρατηγικές που μπορείτε να ακολουθήσετε και στόχους που μπορείτε να θέσετε ώστε να αναπτύξετε μια βιώσιμη και αποδοτική online δραστηριότητα.

Ανάπτυξη Website

Από τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό στην οργάνωση και συντήρηση του περιεχομένου και την προώθηση αναλαμβάνουμε να χτίσουμε την online παρουσία της επιχείρησής σας. Αναπτύσσουμε websites έξυπνα και ελκυστικά.

Ηλεκτρονικά Καταστήματα (e-commerce)

Δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα εστιασμένα στον πελάτη, με ελκυστική παρουσία των προϊόντων σας και εύκολο διαχειριστικό περιβάλλον με πληθώρα δυνατοτήτων πληρωμών, σύνδεσης με τράπεζες, υπολογισμού και διαχείρισης αποστολών. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες φωτογράφησης, συγγραφής κειμένων, μετάφρασης και οτιδήποτε άλλο απαιτείται για μια επιτυχημένη δραστηριότητα online.

Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS)

Αναπτύσσουμε συστήματα διαχείρισης περιεχομένου οποιασδήποτε μορφής και μεγέθους. Χρησιμοποιούμε ισχυρές και αξιόπιστες πλατφόρμες δημοσίευσης και τις προσαρμόζουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Σας βοηθάμε στην οργάνωση και την ταξινόμηση του περιεχομένου με στόχο την αρτιότερη παρουσίαση του.

Εξειδικευμένες Εφαρμογές

Αναπτύσσουμε εφαρμογές που βασίζονται στο Web για την εξυπηρέτηση επιχειρησιακών αναγκών και προσφέρουν πρόσβαση από παντού, γνώριμο περιβάλλον χρήσης και υψηλή αξιοπιστία και ασφάλεια

Analytics

Παρακολούθηση και Ανάλυση επισκεψιμότητας

Οι υπηρεσίες μας δεν τελειώνουν στην κατασκευή των ιστοσελίδων σας. Παρακολουθούμε την επισκεψιμότητα τους, αναλύουμε το προφίλ και την συμπεριφορά των επισκεπτών, την επίδραση του περιεχομένου και αναδεικνύουμε τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση και προσαρμογή ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

S.E.O.

Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης

Αναλύουμε το περιεχόμενο και τη διάταξη των ιστοσελίδων σας και τα αναμορφώνουμε με τρόπο ώστε να επιτυγχάνετε βελτιωμένα αποτελέσματα εμφάνισης στης μηχανές αναζήτησης.

Συντήρηση & Υποστήριξη WordPress

Εάν το site σας βασίζεται στην δημοφιλή πλατφόρμα αναλαμβάνουμε την συντήρησή του (updates, upgrades, βελτιστοποίηση) την εγκατάσταση του theme ή του plugin της επιλογής σας, την ανάπτυξη νέων plugins και ότι άλλο χρειάζεται για την σωστή λειτουργία του.

PSD 2 HTML για σχεδιαστές

Μετατρέπουμε της ιδέα σας σε website! Σχεδιάζετε, μας δίνετε τα photoshop αρχεία σας και τα μετατρέπουμε σε ένα ολοκληρωμένο website (HTML & CSS) ή σε custom WordPress theme