Η υποστήριξη για τα Windows 7 έληξε!

Μετά τις 14 Ιανουαρίου 2020 η Microsoft δεν παρέχει πλέον Ενημερώσεις Ασφαλείας & Τεχνική Υποστήριξη για τα Windows 7

Εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε τα Windows 7 μετά τις 14 Ιανουαρίου 2020, ο υπολογιστής σας θα εξακολουθήσει να λειτουργεί, αλλά ενδέχεται να γίνει πιο ευάλωτος στους κινδύνους ασφαλείας.

Τι μπορείτε να κάνετε;

Ανανεώστε τους υπολογιστές σας

Επωφεληθείτε από την αυξημένη παραγωγικότητα, ταχύτητα και ασφάλεια που προσφέρουν οι νέοι Η/Υ με λειτουργικό σύστημα Windows 10 Professional ή Enterprise.

Αναβαθμίστε σε Windows 10

Εφόσον οι υπολογιστές σας είναι σχετικά σύγχρονοι, η Inline αναλαμβάνει την αναβάθμιση τους σε Windows 10 Professional ή Enterprise χωρίς απώλεια δεδομένων.

Windows 7 Extended Security Updates

Έχετε κάποια εφαρμογή που λειτουργεί σε Windows 7 και δεν είναι δυνατόν να αναβαθμίσετε σε Windows 10 αμέσως; Με το Windows 7 Extended Security Updates θα συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερώσεις ασφαλείας για σημαντικά ζητήματα για 3 χρόνια μετά τις 14 Ιανουαρίου 2020.

To Windows 7 Extended Security Updates προορίζεται για συστήματα με Windows 7 Professional ή Windows 7 Enterprise και κοστίζει €65,00 + ΦΠΑ

FAQ για το Windows 7 ESU

Μάθετε Περισσότερα

Επικοινωνήστε σήμερα με την Inline, πιστοποιημένο συνεργάτη της Microsoft, για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την λήξη της υποστήριξης για τα Windows 7 και τις δυνατότητες που έχετε και να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε τα επόμενα σας βήματα ώστε να διατηρήσετε την επιχείρησή σας παραγωγική και ασφαλή.

Φόρμα Επικοινωνίας

    Προστατεύεται με Google reCAPTCHA Πολιτική Προστασίας Απορρήτου | Όροι Χρήσης.