Ασφάλεια Δικτύου και Υπολογιστών

Ανίχνευστε έγκαιρα επιθέσεις και αποτρέψτε παραβίασεις του δικτύου σας και μόλυνση των υπολογιστών σας από ιους, ransomware και κακόβουλο λογισμικό.

Η Inline σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένες λύσεις οι οποίες παρέχουν πλήρη προστασία χρηστών και περιλαμβάνουν προστασία από παραβιάσεις δικτύου, antivirus, antispam, ασφάλεια ιστού, προστασία από ransomware και ασφάλεια δεδομένων για τους υπολογιστές, τους Mac, τους servers και τις κινητές συσκευές.

Firewalls / UTM

Συσκευές (physical & virtual) που παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιμετρικής ασφάλειας, όπως Intrusion Detection/ Prevention(IDS/IPS), Antispam, Gateway Antivirus, URLfiltering, Application Control.

Antivirus / Antimalware

Λογισμικό που εγκαθίσταται στους Servers ή στους Η/Y και αφενός δεν επιτρέπει τη μόλυνση από κακόβουλο κώδικα, αφενός καθαρίζει τυχόν ήδη μολυσμένους H/Y.

Application Control & Web Filtering

Εργαλεία τα οποία επιτρέπεουν ελέγχο και εποπτεία των εφαρμογών και των websites στα οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση οι χρηστες μέσα στην επιχείρηση ενώ παράλληλα προστατεύουν από τη διάδοση malware μέσω της απομόνωσης μολυσμένων sites..

Web Application Firewall

Μηχανισμοί που προστατεύουν Web Sites και Web εφαρμογές από κακόβουλες επιθέσεις, ενώ παράλληλα αυξάνουν την απόδοση και διαθεσιμότητα αυτών των εφαρμογών.

Μάθετε Περισσότερα

Επικοινωνήστε σήμερα με την Inline, για να σας ενημερώσουμε και να σας προτείνουμε λύσεις και προϊόντα προστασίας για το δίκτυο και τους Η/Υ σας που εξασφαλίζουν την λειτουργία της επιχείρησής σας.

Φόρμα Επικοινωνίας

    Προστατεύεται με Google reCAPTCHA Πολιτική Προστασίας Απορρήτου | Όροι Χρήσης.