Εταιρικό website, Online περιοδικό – εφημερίδα, Blog; Το περιεχόμενο σας είναι σημαντικό για τους επισκέπτες σας (και για εμάς!).

Η Inline παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού και κατασκευής websites περιεχομένου που περιλαμβάνουν συμβουλευτικές υπηρεσίες, σχεδιασμό, ανάπτυξη, marketing, διαχείριση και συντήρηση.

Δημιουργούμε το μέσο για να προωθήσετε την επιχείρησή σας, να ενημερώσετε τους πελάτες σας και να προσελκύσετε επισκεψιμότητα παρέχοντας καθοδήγηση και συμβουλευτικές υπηρεσίες, σύγχρονο σχεδιασμό, βασιζόμενοι σε αξιόπιστες λύσεις, τη γνώση των τάσεων και τη δεκαετή εμπειρία μας στο χώρο.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Επιλέγουμε μαζί σας το όνομα, τον τρόπο παρουσίασης της επιχείρησης σας και του περιεχομένου σας, και σχεδιάζουμε όλες τις παραμέτρους που θα οδηγήσουν σε επιτυχημένη λειτουργία του website σας.

Σχεδιασμός

Σχεδιάζουμε ελκυστικά sites σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας με μορφή που να απεικονίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τo περιεχόμενο, να εξασφαλίζει άνετη πλοήγηση και ευχάριστη εμπειρία στους επισκέπτες σας, λειτουργικά σε πλήθος συσκευών (Η/Υ, tablet, φορητές συσκευές) σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις και τεχνικές.

Ανάπτυξη – Υλοποίηση

Σύγχρονες πλατφόρμες, συμμόρφωση με τα πρότυπα, ασφάλεια και ταχύτητα είναι τα σημεία κλειδιά και οι βασικές μας προτεραιότητες στην υλοποίηση ενός web site. Αναπτύσσουμε εξειδικευμένες εφαρμογές όπως forums, συστήματα διαχείρισης συνδρομητών, έξυπνες φόρμες κρατήσεων και άλλα για να αυξήσουμε την αξία του δικτυακού σας τόπου, την επαφή σας με τους επισκέπτες σας και να μεγιστοποιήσουμε το όφελος σας.

Marketing

Σχεδιάζουμε με τους έμπειρους συνεργάτες μας τη στρατηγική marketing του web site σας στα sοcial & digital media προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τους στόχους σας και εκτελούμε καμπάνιες που επιστρέφουν σε σας πραγματική αξία.

Διαχείριση & Συντήρηση

Η σωστή και ασφαλής λειτουργία ενός website απαιτεί σωστή διαχείριση και συντήρηση με γνώση και υπευθυνότητα. Αφήστε σε εμάς τη συντήρηση του website σας και εξασφαλίστε απρόσκοπτη και αξιόπιστη λειτουργία.

www_lofosedison_gr-1610
www_bacoff_ca-1610