Ηλεκτρονική Υπογραφή

Προσαρμόστε, ενσωματώστε και αυτοματοποιήστε τις ηλεκτρονικές υπογραφές στα εγγραφά σας

Αυξήστε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας με αυτοματοποιημένες ροές εργασιών εγγράφων, ευχαριστήστε τους πελάτες με ένα έξυπνο και εύκολο στη χρήση περιβάλλον και εξοικονομήστε χρήματα ενώ μεγιστοποιείτε την απόδοση επένδυσης – όλα με την σιγουριά ότι τα κορυφαία πρότυπα ασφάλειας και συμμόρφωσης διατηρούν τα δεδομένα σας ασφαλή.

Βελτιώστε τη ροή εργασίας των εγγράφων σας

To signNow είναι μια προηγμένη λύση ηλεκτρονικής υπογραφής (eSignature) που ενισχύει τις ροές εργασίας σας και οδηγεί τη διαχείριση συμβάσεων σε ένα νέο επίπεδο. Αποκτήστε πρόσβαση σε χρήσιμα εργαλεία που σας βοηθούν να κλείσετε προσφορές σε ώρες αντί για ημέρες. Υπογράψτε PDF, τιμολόγια, συμβόλαια και πολλά άλλα με νομικά δεσμευτικές υπογραφές απευθείας από την επιφάνεια εργασίας ή τις φορητές συσκευές σας. Επιπλέον, διαμορφώστε μια εντολή υπογραφής βάσει ρόλου και στείλτε ένα έτοιμο για συμπλήρωση PDF σε όσους παραλήπτες χρειάζεστε για να συλλέξετε τις ηλεκτρονικές υπογραφές τους. Μετατρέψτε τα έγγραφά σας σε πρότυπα που μπορείτε να ξαναχρησιμοποιήσετε και εξοικονομήστε χρόνο στην προετοιμασία εγγράφων προς υπογραφή.

Εγκρίνετε έγγραφα σε οποιαδήποτε συσκευή, σε δευτερόλεπτα

Δώστε τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν μια νομικά δεσμευτική ηλεκτρονική υπογραφή τους μία φορά και να την χρησιμοποιήσουν αμέσως όποτε χρειαστεί να υπογράψουν ένα έγγραφο στο μέλλον. Μπορούν να σχεδιάσουν ή να πληκτρολογήσουν την υπογραφή τους ή να ανεβάσουν μια εικόνα χρησιμοποιώντας μια φορητή συσκευή ή επιτραπέζιο υπολογιστή.

Απλοποιήστε σύνθετες ροές εργασίας

Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν μια διαδικασία υπογραφής εγγράφου για όσους υπογράφοντες απαιτούνται σε λίγα μόνο βήματα. Μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν / απενεργοποιήσουν την προώθηση εγγράφων, τις προκαθορισμένες υπενθυμίσεις και να ορίσουν ημερομηνίες λήξης και κωδικούς πρόσβασης για εμπιστευτικά έγγραφα.

Διευκολύνετε την ηλεκτρονική υπογραφή από την πλευρά του πελάτη

Η αυτοματοποιημένη καθοδήγηση διευκολύνει την ηλεκτρονική υπογραφή ακόμη και για άπειρους χρήστες. Για παράδειγμα, μπορείτε να επισημάνετε πεδία με σύντομες οδηγίες για επιπλέον σαφήνεια. Εάν προρυθμίσετε τα πεδία ως “υποχρεωτικά”, να είστε βέβαιοι ότι κανένα από τα πεδία αυτά δεν μπορεί να αφεθεί κενό από τους υπογράφοντες.

Εκδόσεις & Τιμές

ΧαρακτηριστικόBusiness Premium EditionEnterprise
Edition
Αποστολή έγγραφων για υπογραφή
Στείλτε έγγραφα σε έναν ή περισσότερους πελάτες ή συνεργάτες για συμπλήρωση και υπογραφή.
Βασικά πεδία
Συλλέξτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε προσθέτοντας διαφορετικά πεδία με δυνατότητα συμπλήρωσης από τον πελάτη / συνεργάτη, όπως υπογραφή, αρχικά, ημερομηνία, checkboxes, dropdown menu ή κείμενο.
Απεριόριστα πρότυπα
Δημιουργήστε απεριόριστο αριθμό προτύπων με τα έγγραφα που χρησιμοποιείτε περισσότερο ώστε να τα έχετε έτοιμα για αποστολή χωρίς καθυστερήσεις.
Ορίστε υπενθυμίσεις και ειδοποιήσεις
Βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες ή οι συνεργάτες σας δεν ξεχάσουν να συμπληρώσουν και να υπογράψουν τα έγγραφά σας στέλνοντας αυτόματα προσαρμοσμένες υπενθυμίσεις.
Εξατομικευμένο branding
Δημιουργήστε προσαρμοσμένες προσκλήσεις υπογραφής, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έγγραφα που αντικατοπτρίζουν την επωνυμία της εταιρείας σας.
Μαζική αποστολή
Αποστολή εγγράφων για υπογραφή σε πολλούς παραλήπτες ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας ένα αρχείο CSV.
Πρόσκληση για υπογραφή με αποστολή συνδέσμου
Μοιραστείτε ή ενσωματώστε συνδέσμους υπογραφής οπουδήποτε χωρίς να χρειάζεται να προσθέσετε τη διεύθυνση email του παραλήπτη.
Εφαρμογή για κινητό
Πρόσβαση στο signNow από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας τη συσκευή σας iOS ή Android με την εφαρμογή για κινητά.
Υπολογιζόμενα πεδία
Χρησιμοποιήστε υπολογιζόμενα πεδία για να προσθέσετε, να αφαιρέσετε, να πολλαπλασιάσετε ή να διαιρέσετε τιμές από διαφορετικά πεδία στο έγγραφο.
Πεδία υπό προϋποθέσεις
Δημιουργήστε πεδία που γίνονται ορατά και μπορούν να συμπληρωθούν μόνο όταν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις σε ένα έγγραφο
Συνημμένα από τους υπογράφοντες
Ζητήστε επιπλέον υλικό από τους υπογράφοντες ως συνημμένα.
Αξιοποιήστε τις ενσωματωμένες διασυνδέσεις
Πρόσβαση στο signNow μέσα στις πολυάριθμες επιχειρηματικές εφαρμογές παραγωγικότητας που χρησιμοποιείτε ήδη. Συμπεριλαμβανόμενες διασυνδέσεις: Box, Dropbox, G Suite, Microsoft Dynamics 365, Microsoft Office 365, Microsoft Teams, Power Automate, SharePoint, NetSuite, Salesforce και ServiceNow.

BUSINESS PREMIUM

Μηνιαία Χρέωση

25€

ανά χρήστη / μήνα

BUSINESS PREMIUM

Ετήσια Χρέωση

156€

ανά χρήστη / έτος

ENTERPRISE

Μηνιαία Χρέωση

40€

ανά χρήστη / μήνα

ENTERPRISE

Ετήσια Χρέωση

312€

ανά χρήστη / έτος

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Προστατεύεται με Google reCAPTCHA Πολιτική Προστασίας Απορρήτου | Όροι Χρήσης.

    Επικοινωνήστε σήμερα με την Inline για να οργανώσουμε για εσάς μια δωρεάν επίδειξη της λύσης ηλεκτρονικών υπογραφών SignNow, να πάρετε περισσότερες πληροφορίες και να διαπιστώσετε πως μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την παραγωγικότητα και να μειώσετε το κόστος διαχείρισης συμβάσεων και λοιπών εγγράφων στην εταιρεία σας.