Τεχνολογικές Λύσεις για την Μικρή και Μεσαία Επιχείρηση με το Cloud

To cloud, σε βασικό επίπεδο, σημαίνει άμεση επέκταση της Μηχανογραφικής σας Υποδομής προσφέροντας στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σημαντικά πλεονεκτήματα:

Μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα. Μπορείτε να εισάγετε προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά ταχύτερα από τον ανταγωνισμό, χωρίς να χρειάζεται να καταναλώνετε χρόνο στη διαχείριση των πληροφοριακών σας συστημάτων.

Μπορείτε να έχετε άμεσα παγκόσμια κλίμακα. Έτσι έχετε όλα όσα χρειάζεται για να υποστηρίξετε την ανάπτυξη της επιχείρησή σας όταν θα τα χρειαστείτε. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για έλλειψη πόρων όπως π.χ. storage ή επεξεργαστική ισχύ για υποστηρίξετε περισσότερους εργαζόμενους ή περισσότερους πελάτες.

Μπορείτε να λειτουργείτε την επιχείρησή σας πιο αποδοτικά. Με το cloud πληρώνετε μόνο για ότι χρησιμοποιείτε και αυτό σας βοηθάει να εξοικονομείτε χρήματα καθώς αναπτύσσεται η επιχείρησή σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα συμφέρον όταν χρησιμοποιείτε εφαρμογές με μεταβαλλόμενες υπολογιστικές ανάγκες, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αποθηκευτικό χώρο για μεγάλα αρχεία ή θέλετε να αντιμετωπίσετε εποχιακή υψηλή ζήτηση από πελάτες σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Η χρήση του cloud σημαίνει επιπλέον ότι δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλες επενδύσεις σε hardware εξοικονομώντας έτσι χρήματα για άλλες ανάγκες της επιχείρησης.

Εξασφαλίζετε υψηλής κλάσης ασφάλεια δεδομένων με υψηλό επίπεδο προστασίας δεδομένων και ασφάλειας στο datacenter σύμφωνα με αυτό που απαιτούν οι μεγαλύτεροι οργανισμοί παγκοσμίως.

To Microsoft Azure είναι η πλατφόρμα δημόσιου cloud (public cloud) της Microsoft. Μέσα από την πλατφόρμα είναι διαθέσιμη στους χρήστες μια σειρά υπηρεσιών στην οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται computing, analytics, βάσεις δεδομένων, αποθήκευση και networking. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν υπηρεσίες με τις οποίες μπορούν να αναπτύξουν και να κλιμακώσουν νέες εφαρμογές ή να φιλοξενήσουν υφιστάμενες εφαρμογές στο cloud.

To Microsoft Azure στηρίζεται και εξυπηρετείται από 26 Data Centers σε όλο τον πλανήτη εξασφαλίζοντας υψηλή διαθεσιμότητα των υπηρεσιών του, υψηλές επιδόσεις και ευελιξία στην επιλογή περιοχής αποθήκευσης των δεδομένων από τους πελάτες.

azure-locations-map

Ο συνεργάτης σας για το Cloud

Για την πλειοψηφία των Μικρών και Μεσαίων επιχειρήσεων το cloud δεν είναι πρακτικά εφικτό να είναι μια πρόταση όλα-ή-τίποτα. Απαιτείται ευελιξία κάποιες λειτουργίες εκτελούνται στο χώρο της επιχείρησης (on-premises) ενώ άλλες μεταφέρονται στο cloud όταν αυτό εξυπηρετεί τη λειτουργία της επιχείρησής. Η Inline αξιοποιεί τις λύσεις της Microsoft υλοποιώντας συνεκτικές τεχνολογικές υποδομές είτε χρησιμοποιείτε τοπικούς servers, αξιοποιείτε τεχνολογία virtualization για τα υπολογιστικά σας συστήματα ή τα μεταφέρετε στο cloud. H Microsoft παρέχει τα ίδια εργαλεία ώστε η «υβριδική» αυτή προσέγγιση να είναι απρόσκοπτη. Έτσι είτε δοκιμάζετε το cloud είτε έχετε αποφασίσει να το υιοθετήσετε πλήρως είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα.

Επικοινωνήστε σήμερα με την Inline, πιστοποιημένο συνεργάτη της Microsoft, για να σας ενημερώσουμε για το Microsoft Azure και το πως μπορεί to cloud να σας βοηθήσει να εκσυγχρονίσετε τις λειτουργίες της επιχείρησής σας.