Η χρήση φορητών συσκευών στην σύγχρονη επιχείρηση αυξάνεται συνεχώς. Οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο κινητά τηλέφωνα, tablets και φορητούς υπολογιστές για να έχουν πρόσβαση στις εταιρικές πληροφορίες και εφαρμογές. Οι συσκευές αυτές είτε ανήκουν στούς ίδιους τους εργαζόμενους είτε παρέχονται από την επιχείρηση.

Η ολοένα αυξανόμενη αυτή τάση δημιουργεί μια πρόκληση για την μηχανογράφηση: Τη διατήρηση της ασφάλειας των επιχειρησιακών δεδομένων αλλά και την διευκόλυνση της κινητικότητας του χρήστη με την γρήγορη και συνεκτική πρόσβαση σε επιχειρησιακές εφαρμογές και πληροφορίες.

H Inline υλοποιεί λύσεις διαχείρισης φορητών συσκευών (Mobile Device Management) για επιχειρήσεις που διαθέτουν έως και χιλιάδες συσκευές κάθε είδους (Windows, IOS, Android, Windows Phone, OS X, Chrome) προσφέροντας ολοκληρωμένες δυνατότητες ελέγχου των συσκευών και των εφαρμογών εξασφαλίζοντας προστασία των δεδομένων και παραγωγικότητα των χρηστών.

Διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις φορητές συσκευές της εταιρείας σας

Ενεργοποίηση

Προετοιμάστε συσκευές ή προσθέστε χρήστες δυναμικά καθώς συνδέονται στο δίκτυό σας. Εγκαταστήστε εφαρμογές και προωθήστε περιεχόμενο, εγκαταστήστε ρυθμίσεις συνδεσιμότητας και VPN ή επιβάλλετε περιορισμούς σε ομάδες χρηστών

Παρακολούθηση

Εντοπίστε και παρακολουθήστε φορητούς Η/Υ και κινητές συσκευές οπουδήποτε στον κόσμο. Αποκτήστε σε πραγματικό χρόνο εικόνα για την κατάσταση της συσκευής την κάτaσταση ασφάλειας της τις εφραμογές και το hardware για όλες τις συσκευές σας.

Ασφάλεια

Διαφυλάξτε την ασφάλεια της επιχείρησης από τις συσκευές έως τις πολιτικές δικτύου. Προστατέψτε τις συσκευές και τα δεδομένα τους με την επιβολή κρυπτογράφησης, απομακρυσμένη ολοκληρωτική διγραφή και ενσωματωμένο έλεγχο πρόσβασης στο δίκτυο.

mobile-device-management
mdm-supported-devices-dark

Επικοινωνήστε σήμερα με την Inline για να ενημερωθείτε για τις λύσεις Διαχείρισης Φορητών Συσκευών και πως αυτές μπορούν να ωφελήσουν την επιχειρήσή σας.

    Προστατεύεται με Google reCAPTCHA Πολιτική Προστασίας Απορρήτου | Όροι Χρήσης.