Σταθμός εργασίας Dell Precision Tower 5810

Βελτιώστε τη ροή της εργασίας σας με έναν σταθμό εργασίας Dell Precision που έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την απόδοση των απαιτητικών εφαρμογών 2D και 3D που χρησιμοποιούνται σε εξειδικευμένους κλάδους.

Υψηλή απόδοση Νέας Γενιάς

Επεξεργαστές Intel® Xeon®: Εργαστείτε αποτελεσματικά και γρήγορα με τις πλέον απαιτητικές διαδραστικές εφαρμογές χάρη στη νέα γενιά απόδοσης μίας υποδοχής που παρέχει η σειρά επεξεργαστών Intel® Xeon® E5-1600 v3 . Ο Dell Precision Tower 5810 παρέχει έως 75% καλύτερη απόδοση σε σύγκριση με τα μοντέλα προηγούμενων γενιών για επαναλαμβανόμενες διαδικασίες σχεδίασης και δημιουργίας πρωτοτύπων.1

Ισχυρά γραφικά και μνήμη: Οι νέες κάρτες γραφικών NVIDIA® Quadro® και AMD FirePro™ σάς εξασφαλίζουν την απόδοση που χρειάζεστε για την εκτέλεση των πλέον απαιτητικών εφαρμογών λογισμικού. Οι νέες κάρτες γραφικών Quadro και FirePro προσφέρουν μεγαλύτερη αποκλειστική μνήμη γραφικών για μεγάλα σύνολα δεδομένων. Η μνήμη συστήματος μπορεί να επεκταθεί έως τα 256 GB2 χάρη στην τελευταία τεχνολογία μνήμης DDR4 RDIMM. Σε σύγκριση με τα μοντέλα προηγούμενων γενιών, ο Dell Precision Tower 5810 παρέχει υψηλότερη απόδοση γραφικών έως 5,5 φορές στο SolidWorks, 3,7 φορές στο CATIA, 5,5 φορές στο CREO, 6,8 φορές στο MAYA και 3,6 φορές στο Siemens NX.3

Ελεγκτές υψηλής απόδοσης: Ο Dell Precision Tower 5810 διατίθεται με προαιρετικούς ελεγκτές RAID 12 Gb/s, που διπλασιάζουν την ταχύτητα εισόδου/εξόδου σε σύγκριση με τους σταθμούς εργασίας προηγούμενης γενιάς μας.

Πιστοποίηση για απρόσκοπτη αξιοπιστία

Η πιστοποίηση ISV (Independent Software Vendor) σημαίνει ότι οι σταθμοί εργασίας Dell Precision που αγοράζετε έχουν ελεγχθεί προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή εκτέλεση των εφαρμογών υψηλής απόδοσης στις οποίες βασίζεστε καθημερινά. Η πιστοποίηση ISV είναι αποτέλεσμα ακριβούς σχεδίασης και κατασκευής και αυστηρών ελέγχων για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης και της αξιοπιστίας σε ό,τι αφορά την εκτέλεση κορυφαίων εφαρμογών στους κλάδους της μηχανικής, της παραγωγής, των μέσων, της ψυχαγωγίας, της υγειονομικής περίθαλψης, των επιστημών ζωής, της ενέργειας (πετρέλαιο και αέριο), της οικονομίας και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Οι εφαρμογές Dell με πιστοποίηση ISV περιλαμβάνουν τις πιο δημοφιλείς ανεξάρτητες εφαρμογές λογισμικού, όπως:

  • Dassault Systèmes, που περιλαμβάνει τα CATIA και SolidWorks
  • Autodesk Product Design Suite, που περιλαμβάνει τα Inventor® και AutoCAD, 3D CAD και Revit®.
  • Adobe Creative Cloud®, που περιλαμβάνει τα Premiere Pro CC και After Effects® CC
  • PTC, που περιλαμβάνει τα PTC Creo και Pro/ENGINEER Wildfire 4.0
  • Siemens, που περιλαμβάνει τα Solid Edge, Tecnomatix και NX
  • Barco
  • Ansys

Διαμορφώστε ένα σταθμό εργασίας Dell Precision σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας