Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Η Inline θα σας βοηθήσει στη δημιουργία ενός σταθερού και ασφαλούς περιβάλλοντος Πληροφορικής, και θα συνεργάζεται μαζί σας καθώς προγραμματίζετε της μελλοντικές φάσεις της επιχείρησής σας συστήνοντας σας την καταλληλότερη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας. Από την καθημερινή συντήρηση έως το μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό, η Inline θα βρίσκεται δίπλα σας για να καλύψει τις ανάγκες σας.

Υποδομή

Η Inline σχεδιάζει, υλοποιεί και διαχειρίζεται δικτυακές υποδομές οι οποίες ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες κάθε πελάτη. Ανεξάρτητα με το αν πρόκειται για ένα χώρο γραφείων, ένα computer room ή ένα πλήρες datacenter, σας παρέχουμε λύσεις βασισμένες στα πρότυπα, με βέλτιστο κόστος, οικονομία χώρου και ικανές να καλύψουν μελλοντικές σας απαιτήσεις.

Εγκατάσταση & Παραμετροποίηση

Από την παραμετροποίηση ενός router έως την εγκατάσταση 1000 θέσεων εργασίας, η Inline διαθέτει τις γνώσεις, και την εμπειρία να σχεδιάσει να τυποποιήσει και να ολοκληρώσει το έργο με αποτελεσματικότητα.

Υποστήριξη & Συντήρηση

Η υποστήριξη των πελατών είναι για εμάς συνέχεια των έργων που αναλαμβάνουμε και την αντιμετωπίζουμε με την δέουσα υπευθυνότητα και συνέπεια. Έτσι παρέχουμε πλήρες φάσμα υπηρεσιών συντήρησης, διαχείρισης και τεχνικής υποστήριξης με επίπεδο εξυπηρέτησης που εσείς επιλέγετε και με ευέλικτους τρόπους πληρωμής.

Υπηρεσίες για το Office 365 από την Inline

Μετάβαση στο Office 365 χωρίς διακοπή στις λειτουργίες της επιχείρησής σας

Μάθετε Περισσότερα