BUNDLE: HP Proliant ML110 G9 & Windows Server 2012 R2 Essentials

Ιδανικό πακέτο για τη μικρή επιχείρηση με 5 χρόνια εγγύηση On Site. Αναπτυχθείτε, ενσωματώστε cloud υπηρεσίες, δουλέψτε αποδοτικά με μοντέρνο τρόπο χωρίς να ασχολήστε με τη μηχανογράφησή σας.

HP Proliant ML110 G9

Ο HP ProLiant ML110 είναι ένας μικρός, ήσυχος tower με απόδοση, επέκταση και ανάπτυξη σε μία προσιτή επένδυση για να ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Είναι ένα 4.5U tower που περιλαμβάνει μέχρι 5 PCIe υποδοχές και με χώρο για μέχρι 8 δίσκους Large Form Factor (LFF).

Windows Server 2012 R2 Essentials

Ο ιδανικός server για μικρές επιχειρήσεις. Ο Windows Server 2012 R2 Essentials απλοποιεί την ενσωμάτωση προαιρετικών cloud εφαρμογών και υπηρεσιών όπως το Microsoft Office 365 και το Microsoft Azure. Ο Windows Server 2012 R2 Essentials μπορεί να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση του χρόνου της προσπάθειας και των χρημάτων που ξοδεύετε για τη μηχανογράφηση

Σταθμός εργασίας Dell Precision Tower 5810

Βελτιώστε τη ροή της εργασίας σας με έναν σταθμό εργασίας Dell Precision που έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την απόδοση των απαιτητικών εφαρμογών 2D και 3D που χρησιμοποιούνται σε εξειδικευμένους κλάδους.

Υψηλή απόδοση Νέας Γενιάς

Επεξεργαστές Intel® Xeon®: Εργαστείτε αποτελεσματικά και γρήγορα με τις πλέον απαιτητικές διαδραστικές εφαρμογές χάρη στη νέα γενιά απόδοσης μίας υποδοχής που παρέχει η σειρά επεξεργαστών Intel® Xeon® E5-1600 v3 . Ο Dell Precision Tower 5810 παρέχει έως 75% καλύτερη απόδοση σε σύγκριση με τα μοντέλα προηγούμενων γενιών για επαναλαμβανόμενες διαδικασίες σχεδίασης και δημιουργίας πρωτοτύπων.1

Ισχυρά γραφικά και μνήμη: Οι νέες κάρτες γραφικών NVIDIA® Quadro® και AMD FirePro™ σάς εξασφαλίζουν την απόδοση που χρειάζεστε για την εκτέλεση των πλέον απαιτητικών εφαρμογών λογισμικού. Οι νέες κάρτες γραφικών Quadro και FirePro προσφέρουν μεγαλύτερη αποκλειστική μνήμη γραφικών για μεγάλα σύνολα δεδομένων. Η μνήμη συστήματος μπορεί να επεκταθεί έως τα 256 GB2 χάρη στην τελευταία τεχνολογία μνήμης DDR4 RDIMM. Σε σύγκριση με τα μοντέλα προηγούμενων γενιών, ο Dell Precision Tower 5810 παρέχει υψηλότερη απόδοση γραφικών έως 5,5 φορές στο SolidWorks, 3,7 φορές στο CATIA, 5,5 φορές στο CREO, 6,8 φορές στο MAYA και 3,6 φορές στο Siemens NX.3

Ελεγκτές υψηλής απόδοσης: Ο Dell Precision Tower 5810 διατίθεται με προαιρετικούς ελεγκτές RAID 12 Gb/s, που διπλασιάζουν την ταχύτητα εισόδου/εξόδου σε σύγκριση με τους σταθμούς εργασίας προηγούμενης γενιάς μας.

Πιστοποίηση για απρόσκοπτη αξιοπιστία

Η πιστοποίηση ISV (Independent Software Vendor) σημαίνει ότι οι σταθμοί εργασίας Dell Precision που αγοράζετε έχουν ελεγχθεί προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή εκτέλεση των εφαρμογών υψηλής απόδοσης στις οποίες βασίζεστε καθημερινά. Η πιστοποίηση ISV είναι αποτέλεσμα ακριβούς σχεδίασης και κατασκευής και αυστηρών ελέγχων για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης και της αξιοπιστίας σε ό,τι αφορά την εκτέλεση κορυφαίων εφαρμογών στους κλάδους της μηχανικής, της παραγωγής, των μέσων, της ψυχαγωγίας, της υγειονομικής περίθαλψης, των επιστημών ζωής, της ενέργειας (πετρέλαιο και αέριο), της οικονομίας και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Οι εφαρμογές Dell με πιστοποίηση ISV περιλαμβάνουν τις πιο δημοφιλείς ανεξάρτητες εφαρμογές λογισμικού, όπως:

  • Dassault Systèmes, που περιλαμβάνει τα CATIA και SolidWorks
  • Autodesk Product Design Suite, που περιλαμβάνει τα Inventor® και AutoCAD, 3D CAD και Revit®.
  • Adobe Creative Cloud®, που περιλαμβάνει τα Premiere Pro CC και After Effects® CC
  • PTC, που περιλαμβάνει τα PTC Creo και Pro/ENGINEER Wildfire 4.0
  • Siemens, που περιλαμβάνει τα Solid Edge, Tecnomatix και NX
  • Barco
  • Ansys

Διαμορφώστε ένα σταθμό εργασίας Dell Precision σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας

Dell 27” Curved LED SE2716H

Καθηλωτική εμπειρία. Σχεδίαση που εμπνέει.

Χαθείτε στην καθηλωτική εμπειρία μιας κομψά σχεδιασμένης κοίλης οθόνης 68,6 εκ. (27″) με λεπτή πρόσοψη και εκπληκτικό ήχο.

  • Απλώς κομψή και στιβαρή: Με το λεπτότερο πλαίσιο σε μια κοίλη οθόνη 68,6 εκ. (27″), μια ανθεκτική βάση και επικάλυψη κομψού φινιρίσματος piano black, αυτή η οθόνη ταιριάζει ιδανικά σε όλα τα οικιακά περιβάλλοντα.
  • Μια υπέροχη προβολή: Η κοίλη οθόνη Dell 27 ιντσών προσφέρει εξαιρετική άνεση θέασης με την “πανοραμική” προβολή μεταφέροντάς σας πιο κοντά στη δράση και καθηλώνοντάς σας με τον πλούσιο, ισχυρό ήχο.
  • Μία οθόνη για πολλές συσκευές: Συνδεθείτε σε πολλές δευτερεύουσες συσκευές μέσω μιας μεγάλης γκάμας θυρών.

HP ZBook 15 G2 Φορητός σταθμός εργασίας

Παραμείνετε παραγωγικοί στο γραφείο ή εκτός. Επωφεληθείτε από τις ισχυρές δυνατότητες επεξεργασίας και γραφικών του HP ZBook 15 G2, την εύκολη δυνατότητα αναβάθμισης και την εξαιρετικά γρήγορη συνδεσιμότητα για απόδοση και συνεργασία γρήγορη όσο και η δημιουργικότητά σας.

Εργαστείτε πιο έξυπνα

  • Εργαστείτε οπουδήποτε και με τη σιγουριά ότι έχετε την ισχύ που χρειάζεστε. Το ZBook 15 G2 είναι ο πιο ευέλικτος φορητός σταθμός εργασίας με Windows Pro , επεξεργαστή Intel® Core™ i7 , επαγγελματικά γραφικά και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.

Αναδείξτε επαγγελματισμό

  • Αναδείξτε κομψότητα και άνεση με το HP ZBook 15 G2. Αναδείξτε την επαγγελματική σας εικόνα στο γραφείο, στις συναντήσεις με τους πελάτες σας αλλά και κατά τις μετακινήσεις σας, χωρίς θυσίες στην ανθεκτικότητα του ελαφριού πλαισίου.

Χαρακτηριστικά:

  • Μείνετε ήσυχοι με έναν ZBook 15 G2 που έχει λάβει πιστοποιήσεις ISV και έχει υποβληθεί στη διαδικασία ολοκληρωμένου ελέγχου της ΗΡ διάρκειας 115.000 ωρών.
  • Προσαρμόστε τον HP ZBook 15 G2 στις ανάγκες σας. Χάρη στις τρεις εσωτερικές συσκευές αποθήκευσης με χωρητικότητα έως 2,2 TB και μνήμη έως 32 GB, μπορείτε να αποθηκεύετε τοπικά τα μεγάλα αρχεία, ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμα, χωρίς να θυσιάζετε την απόδοση.
  • Συνδεθείτε στη στιγμή με ταχύτητες 4 φορές μεγαλύτερες από αυτές του USB 3.0 και βελτιώστε την παραγωγικότητά σας με τη θύρα υψηλής απόδοσης Thunderbolt™ 25 του ZBook 15 G2.
  • Αποκτήστε πρόσβαση στις εφαρμογές πλούσιων γραφικών του σταθμού εργασίας ή του διακομιστή από οποιονδήποτε υπολογιστή, thin client ή tablet με Windows®, με το HP Remote Graphics Software.
  • Εκτελέστε τις ίδιες απαιτητικές επαγγελματικές εφαρμογές όπως θα κάνατε σε έναν επιτραπέζιο σταθμό εργασίας, χωρίς περιορισμούς στην απόδοση. Οι επιλογές γραφικών NVIDIA® Quadro® με πιστοποίηση ISV προσφέρουν μεγάλη μνήμη GPU με γρήγορο εύρος ζώνης.
  • Βελτιστοποιήστε αυτόν τον HP ZBook 15 G2 για κορυφαία απόδοση. Το HP Performance Advisor διαμορφώνει το σύστημα με ενημερωμένες ρυθμίσεις και προγράμματα οδήγησης για μεγιστοποίηση της απόδοσης.

 
 

PROMO: HP ProDesk 400 G3 MT i5-6500 3,20GHz/8GB/1TB

Προσφέρετε στην επιχείρησή σας τις ισχυρές βάσεις που χρειάζεται για να αναπτυχθεί, με τον οικονομικό και αξιόπιστο HP ProDesk 400 MT. Εξοπλισμένος με απαραίτητα χαρακτηριστικά ασφάλειας και διαχείρισης, ο HP ProDesk 400 στηρίζει τη διαρκή ανάπτυξη της επιχείρησή σας.

PROMO: HP Proliant DL380 G9 K8P42A Xeon E5-2620 v3 2.4 GHz

Σχεδιασμένος να μειώνει τα κόστη και την πολυπλοκότητα.
Διαχειριστείτε τον HP Proliant DL380 Gen9 σε οποιοδήποτε IT περιβάλλον αυτοματοποιώντας τα πιο ουσιώδη ζητήματα διαχείρισης, αναπτύξτε, ανανεώστε, παρακολουθήστε και διατηρήστε με ευκολία. Τρέξτε οτιδήποτε, από την πιο βασική εφαρμογή έως την πιο σημαντική.

Ευέλικτος σχεδιασμός που διασφαλίζει ότι μπορεί να αναπτυχθεί, όσο οι επιχειρηματικές σας ανάγκες επεκτείνονται.

O server HP ProLiant DL380 G9 K8P42A είναι βασισμένος στον εξαπύρηνο επεξεργαστή Intel Xeon E5-2620 v3 στα 2.4 GHz με 15 MB, που παρέχει εξαιρετική απόδοση.

Εφοδιασμένος με 3 x 300GB SAS 10K 6G σκληρούς δίσκους και υποδοχές για έως 8 Hot Plug SFF SAS.

HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw

Ασυναγώνιστη απόδοση εκτύπωσης, σάρωσης, αντιγραφής και αποστολής φαξ σε συνδυασμό με ισχυρή, ολοκληρωμένη ασφάλεια για τις εργασίες σας. Με αυτόν το έγχρωμο πολυμηχάνημα, ολοκληρώνετε τις εργασίες σας γρηγορότερα και παραμένετε προστατευμένοι από τις απειλές. Τα αυθεντικά δοχεία γραφίτη HP με τεχνολογία JetIntelligence εκτυπώνουν περισσότερες σελίδες.

  • 27 ασπρόμαυρες/έγχρωμες σελ./λεπτό
  • Εκτύπωση πρώτης έγχρωμης σελίδας από τη λειτουργία αδράνειας/αυτόματης απενεργοποίησης σε μόλις 9,9 δευτερόλεπτα
  • Κορυφαία ταχύτητα εκτύπωσης διπλής όψης 24 εικ./λεπτό
  • ADF 50 φύλλων με σάρωση διπλής όψης με ένα πέρασμα, ταχύτητα σάρωσης έως 47 εικόνες/λεπτό
  • Αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση HP για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας
  • Μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής 10,9 cm με υποστήριξη κινήσεων και εφαρμογές
  • Σάρωση σε email, φάκελο, cloud, USB
  • LDAP, ιδιωτική εκτύπωση, εκτύπωση με PIN
  • HP ePrint, AirPrint, Google Cloud Print, Wi-Fi Direct/NFC, πιστοποίηση Mopria, εφαρμογές φορητής εκτύπωσης
HP-Color-LaserJet-Pro-MFP-M477fdw-full

Πως μπορεί το Office 365 να βοηθήσει την επιχείρησή μου;

Το Office 365 έχει δημιουργηθεί για την επιχείρησή σας. Είναι το Office που γνωρίζετε, μαζί με εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να συνεργαστείτε καλύτερα, ώστε να μπορείτε να κάνετε περισσότερα — οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Με το Office 365 μπορείτε να κάνετε την τεχνολογία ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την επιχείρησή σας.

Κάντε τη δουλειά σας από οποιαδήποτε συσκευή, παντού

PC, Mac, iPad, iPhone, Android; Χρησιμοποιείτε ευρεία γκάμα συσκευών από διαφορετικές τοποθεσίες και θέλετε να εργάζεστε με σταθερότητα, αμεσότητα και ταχύτητα. Το Office 365 σας προσφέρει πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τη δουλειά σας όπου κι αν βρίσκεστε. Τα αρχεία και οι ρυθμίσεις συγχρονίζονται από τη μία συσκευή στην άλλη, προσφέροντας ελευθερία και αξιοπιστία σε εσάς και την ομάδα σας.

office365-devices

Το να παρέχετε στους εργαζομένους σας την ελευθερία να εργάζονται όταν θέλουν και από οπουδήποτε και αν βρίσκονται με τις συσκευές που προτιμούν, μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα, να απλοποιήσει τη συνεργασία της ομάδας και να βελτιώσει την ισορροπία προσωπικής ζωής και εργασίας. Με το Office 365 μπορείτε να κάνετε πλέον «εν κινήσει» οτιδήποτε κάνετε στο γραφείο.

Email και ημερολόγιο «εν κινήσει»

Γνωρίζετε ότι το Office 365 αποτελεί τον μοναδικό προορισμό για τα email, τα ημερολόγια, τα αρχεία, τις επαφές και τις εργασίες; Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας με το τρένο προς το γραφείο μπορείτε να συντονίζετε συναντήσεις «εν κινήσει», να προσπελάζετε συγχρονισμένες επαφές, να ελέγχετε τη λίστα εργασιών σας και να χρησιμοποιείτε έξυπνα εργαλεία για να διαχειρίζεστε τα εισερχόμενά σας έτσι ώστε να διευθετείτε άμεσα τα πιο σημαντικά ζητήματα. Απόλυτη σύνδεση και πρόσβαση των εργασιών.

office365-onthego

Το email αποτελεί φυσικό και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής επαγγελματικής ζωής σας. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία που κατανοεί τις ανάγκες σας. Χάρη στις δυνατότητες του Office 365 χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία που βασίζεται στην εμπειρία και στην ασφάλεια σε ό,τι αφορά την επιχείρηση, αλλά και απολαμβάνετε τις πιο καινοτόμες και εύχρηστες λειτουργίες συνεργασίας και επικοινωνίας.

Τα αρχεία σας βρίσκονται παντού, πάντα μαζί σας.

Ενημερώστε όλους τους συναδέλφους, όπου κι αν βρίσκονται. Το OneDrive for Business επιτρέπει στην ομάδα σας να συνεργάζεται σε έγγραφα, να κοινοποιεί εκθέσεις σε συνεργάτες και να συνδέεται με πελάτες από οποιαδήποτε συσκευή. Αντί να υπάρχουν πολλαπλές εκδόσεις σε διάφορες φορητές μονάδες δίσκου και σε συζητήσεις μέσω email, μπορείτε να επιτρέπετε σε όλους να εργάζονται στο ίδιο αρχείο -ταυτόχρονα- ώστε να παρακολουθούν τις αλλαγές που πραγματοποιεί οποιοσδήποτε σε πραγματικό χρόνο. Δεν χρειάζεται να είστε στο γραφείο σας για να συνεργαστείτε με τους συναδέλφους σας. Μπορείτε να επανεξετάζετε και να βελτιώνετε τα αρχεία σας είτε είστε σε σύνδεση είτε εκτός.

Office-365-files

Όταν όλοι εργάζονται μαζί μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθούνται τα αρχεία και, ίσως, η επεξεργασία τους να είναι ακόμα πιο δύσκολη «εν κινήσει». Όταν όλα τα αρχεία της εργασίας σας βρίσκονται σε ένα μέρος, μπορείτε να τα προσπελάζετε οποιαδήποτε στιγμή, από οποιαδήποτε συσκευή και να κοινοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση στην υπόλοιπη ομάδα.

Πιο αποτελεσματικές συναντήσεις με συνεργάτες και πελάτες

Πρέπει να βρείτε τα κατάλληλα άτομα που θα συνεργαστούν για την ολοκλήρωση μιας εργασίας και αυτό δεν είναι πάντα απλό στο σύγχρονο περιβάλλον μας που είναι διαρκώς «εν κινήσει». Το Skype for Business διευκολύνει τους εργαζομένους να οργανώνουν συναντήσεις και να συνδέονται στο διαδίκτυο, από οπουδήποτε και αν βρίσκονται και από πολλές συσκευές. Επίσης, οι εργαζόμενοι μπορούν να συμμετέχουν ή να ξεκινούν μια συνάντηση με ένα μόνο κλικ, είτε βρίσκονται στο ίδιο κτήριο είτε στην άλλη άκρη της Γης. Το βίντεο HD, η κοινή χρήση της οθόνης και η λήψη σημειώσεων σε πραγματικό χρόνο δίνουν νόημα στις συναντήσεις, παράγοντας εφαρμόσιμα αποτελέσματα και αποφάσεις για την ομάδα σας.

Office-365-meetings

Το Skype for Business σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε και να συνεργάζεστε χωρίς σύνορα και περιορισμούς, πέρα από το κτήριο όπου στεγάζεται η επιχείρησή σας για να έρθετε σε επαφή με συνεργάτες και πελάτες και να ανακαλύψετε νέες προοπτικές. Οι εργαζόμενοι μπορούν να επικοινωνούν πιο εύκολα και να συνεργάζονται με πελάτες που έχουν προσθέσει στην εκτεταμένη λίστα επαφών τους. Με το Skype for Business, η βιντεοκλήση αποτελεί ένα πιο φυσιολογικό κομμάτι της καθημερινής επιχειρηματικής δραστηριότητας και της συνεργασίας, ενθαρρύνοντας την επικοινωνία «πρόσωπο με πρόσωπο».

office365-programmata-gia-epixeiriseis