Lenovo ThinkPad Yoga 370

Συνδυάζοντας τη δύναμη, τις επιδόσεις και τη φορητότητα, το κομψό αλλά ανθεκτικό ThinkPad Yoga 370 σας δίνει την ελευθερία να εργάζεστε αλλά και να διασκεδάζετε οπουδήποτε. Απολαύστε τη χρήση του με διάφορους τρόπους, από φορητό υπολογιστή μέχρι tablet και οτιδήποτε ενδιάμεσα.

Εξοικονομήστε χρόνο γράφοντας, επισημαίνοντας ή σχεδιάζοντας απευθείας στην οθόνη. Απολαύστε το να βλέπετε τα γραφικά, τις παρουσιάσεις και τις ταινίες σας να ζωντανεύουν στην οθόνη 13,3″. Χαλαρώστε γνωρίζοντας ότι το Yoga 370 έχει μπαταρία που διαρκεί μια όλη την ημέρα και συνοδεύεται από εγγύηση που ισχύει σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρεθείτε.

  • Περιστροφή οθόνης 360o
  • Οθόνη Αφής
  • Επαναφορτιζόμενη Γραφίδα με αναγνώριση γραφής (υποστηρίζεται σε συγκεκριμένες εφαρμογές π.χ. OneNote 2016)
  • Πληκτρολόγιο με οπισθοφωτισμό
  • Θύρα Thunderbolt™ 3
  • Εγγύηση 3 ετών που ισχύει σε 160 χώρες του κόσμου.
  • Λεπτό πλαίσιο οθόνης για μικρότερες διαστάσεις
  • Κaτασκευή από Carbon Fiber, πιστοποιημένη αντοχή σύμφωνα με το στρατιωτικό πρότυπο MIL-STD-810G
Lenovo-Yoga-370
Lenovo-Yoga-370
Lenovo-Yoga-370
Lenovo-Yoga-370

Windows System State Backup στο Cloud με Azure Backup

H δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της κατάστασης του συστήματος (system state backup), για Windows Servers, στο Azure προσφέρει έναν απλό, ασφαλή και αποδοτικό τρόπο προστασίας των Windows Servers και επιτρέπει την αποκατάσταση της διαμόρφωσης λειτουργικού συστήματος και εφαρμογών από το Azure σε περίπτωση καταστροφής.

Νέα χαρακτηριστικά

Ευέλικτο χρονοδιάγραμμα αντιγράφων ασφαλείας και πολιτική διατήρησης για την κατάσταση του συστήματος

Τώρα μπορείτε να ρυθμίσετε τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας για την κατάσταση του συστήματος στην επιθυμητή ώρα απευθείας από την κονσόλα αντιγράφων ασφαλείας του Azure. Μπορείτε επίσης να ορίσετε εύρη διατήρησης για τα ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία αντίγραφα ασφαλείας κατάστασης συστήματος. Αυτές οι επιλογές σας επιτρέπουν να ελέγχετε τη διαχείριση των δεδομένων σας.

Αυτοματοποίηση για μεγάλο αριθμό servers με το PowerShell

Πλήρης υποστήριξη PowerShell για τη διαμόρφωση, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την ανάκτηση της κατάστασης του συστήματος, ώστε να μπορείτε να αυτοματοποιήσετε την προστασία των αρχείων του Windows Server για πολλούς servers.

Οφέλη της Δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας κατάστασης συστήματος με Azure Backup

Πλήρης προστασία για υπηρεσίες καταλόγου Active Directory, file servers και IIS webservers

Η κατάσταση του συστήματος ενσωματώνει πλήρως την υπηρεσία καταλόγου Active Directory, η οποία είναι η πιο σημαντική βάση δεδομένων σε κάθε οργανισμό και επιτρέπει την στοχευμένη ανάκτηση domain controllers.

Κεντρική διαχείριση σε Azure

Αφού δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας, όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του συστήματος σε όλους τους διακομιστές των Windows είναι διαθέσιμες στο Azure portal. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις απευθείας από το Azure έτσι ώστε να λαμβάνετε ειδοποίηση για αποτυχημένα αντίγραφα ασφαλείας και να κάνετε διορθωτικές ενέργειες. Μπορείτε επίσης να δημιουργείτε αναφορές χρησιμοποιώντας το Microsoft Power BI.

Οικονομικός και ασφαλής offsite αποθηκευτικός χώρος για τον Windows Server

Με το Azure storage pay-as-you-go, το Azure Backup εξαλείφει την εσωτερική υποδομή δημιουργώντας άμεσα αντίγραφα ασφαλείας της κατάστασης του Windows Server στο Azure. Το Azure Backup κρυπτογραφεί επίσης τα αντίγραφα ασφαλείας σας στην πηγή χρησιμοποιώντας ένα κλειδί στο οποίο έχετε πρόσβαση μόνο εσείς. Επιπλέον, τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που είναι ενσωματωμένα στο Azure Backup διασφαλίζουν ότι τα κρίσιμα αντίγραφα ασφαλείας κατάστασης του συστήματος σας παραμένουν ασφαλή από ransomware, καταστροφές και διαγραφές.

Δωρεάν αποκατάσταση

Με το Azure Backup, μπορείτε να επαναφέρετε τα αρχεία της κατάστασης συστήματος από το Azure χωρίς χρεώσεις.