HP ScanJet Pro 4500 fn1

Εξασφαλίστε γρήγορη σάρωση δύο όψεων με ένα scanner δικτύου για έως 4.000 φύλλα την ημέρα. Η ψηφιακή αποστολή γίνεται εύκολα από την οθόνη αφής μέσω ασύρματου δικτύου ή Wi-Fi Direct. Προωθήστε τις σαρώσεις σε φορητές συσκευές με την εφαρμογή HP JetAdvantage Capture.

Ιδανικό scanner για ομάδες εργασίας που χρειάζονται λειτουργία ασύρματης σάρωσης με εξαιρετικές δυνατότητες χειρισμού χαρτιού, ψηφιακής αποστολής και ευελιξίας στη ροή εργασιών.

Αξιόπιστη ψηφιακή αποστολή, ακόμα και σε φορητές συσκευές

  • Στείλτε τις σαρώσεις από το scanner σε email, σε φάκελο δικτύου ή σε υπολογιστή μέσω της σύνδεσης Gigabit Ethernet.
  • Σαρώστε απευθείας σε φορητές συσκευές με την εφαρμογή HP JetAdvantage Capture και έπειτα επεξεργαστείτε και αποθηκεύστε τα αρχεία.
  • Παρακολουθήστε και διαχειριστείτε τις εργασίες απομακρυσμένα και διαμορφώστε τις ρυθμίσεις ασφαλείας με τον ενσωματωμένο web server.

Γρήγορη και εύκολη σάρωση σε κάθε σελίδα

  • Σαρώστε έως 60 εικόνες (30 σελίδες) το λεπτό με τη σάρωση διπλής όψης – η ιδανική λύση για τη διαχείριση έως 4.000 φύλλων την ημέρα.
  • Αποτυπώστε κάθε σελίδα εύκολα, ακόμα και όταν υπάρχουν πολλά μικτά μέσα, με το HP EveryPage και τον υπερηχητικό αισθητήρα.
  • Σαρώστε έγγραφα έως 21,6 x 309,9 cm (8,5 x 122 ίντσες) από τον αυτόματο τροφοδότη και χρησιμοποιήστε την επίπεδη επιφάνεια για ογκώδη μέσα.

Προσαρμοσμένη σάρωση για βελτιωμένη ροή εργασιών

  • Σαρώστε εικόνες απευθείας σε εφαρμογές με τα παρεχόμενα και πλήρως λειτουργικά λογισμικά Kofax VRS Pro®, TWAIN και ISIS®.
  • Ορίστε προφίλ σάρωσης για κοινούς τύπους εγγράφων και πραγματοποιήστε σάρωση σε πολλούς προορισμούς με το λογισμικό HP Scan.
  • Αποτυπώστε με ακρίβεια το κείμενο εγγράφων για εύκολη επεξεργασία με το HP Scan και το λογισμικό OCR I.R.I.S. Readiris™ Pro.

LENOVO YOGA 14 – i7 / 8GB / 360 SSD

Απαράμιλλη ευελιξία, ενισχυμένη απόδοση, εντυπωσιακός σχεδιασμός και απλή, αλλά πλούσια, εμπειρία χρήστη: το ThinkPad Yoga 14 τα έχει όλα. Με τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες χρήσης (φορητού υπολογιστή, tablet, ανάκλισης και τύπου σκηνής), το ThinkPad Yoga 14 το μετατρέψιμο Ultrabook φτιάχτηκε για επιχειρηματική χρήση.

Επεξεργαστής 5ης γενιάς Intel® Core™ i7

Κορυφαία απόδοση, ισχυρές δυνατότητες. Με εξαιρετική εικόνα και απόδοση, επεξεργαστής i7 5ης γενιάς Intel® Core™ παρέχει την επεξεργαστική ισχύ που δίνει νέα διάσταση στις εργασίες σας με υπολογιστή, έτσι ώστε να μπορείτε να εργάζεστε εξυπνότερα και να διασκεδάζετε περισσότερο. Απολαύστε εντυπωσιακή διάρκεια ζωής μπαταρίας, η οποία διατηρεί την παραγωγικότητά σας σε υψηλά επίπεδα όταν βρίσκεστε εν κινήσει, έτσι ώστε να μην ανησυχείτε για το πότε θα την ξαναφορτίσετε. Σημαντική επεξεργαστική ισχύς! Μόνο με Intel Inside®.

Τέσσερις υπέροχες λειτουργίες. Μια απίστευτη συσκευή

Μεταβείτε εύκολα μεταξύ των τεσσάρων λειτουργιών (φορητού υπολογιστή, ανάκλισης, tablet και τύπου σκηνής), ενώ το σύστημά σας αλλάζει αυτόματα τις ρυθμίσεις και ασφαλίζει το πληκτρολόγιο στη θέση του. Το μυστικό: Ο μοναδικός σχεδιασμός, οι βελτιωμένες αρθρώσεις και η οθόνη αφής του Yoga ThinkPad Yoga 14 επιτρέπει στην οθόνη να αναδιπλώνεται κατά 360 μοίρες (ακόμα και να τοποθετείται σε απολύτως επίπεδη θέση), που σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε τη λειτουργία που χρησιμοποιείτε βάσει αυτού που επιλέγετε να κάνετε.

Λεπτός και ελαφρύς σχεδιασμός, μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Με βάρος που ξεκινά περίπου από το 1,9 κιλά και πάχος μόλις 21 χιλ. (0,8″), το ThinkPad Yoga 14 αποδεικνύεται εξαιρετικά φορητό και άρα ιδανικό για εργασίες παραγωγικότητας εν κινήσει. Επίσης, με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 8 ώρες, μπορείτε να περάσετε ολόκληρη την ημέρα, χωρίς να χρειαστεί να το φορτίσετε.

Κορυφαίο στην αγορά πληκτρολόγιο πολλαπλών λειτουργιών

Τα πρωτοποριακά Ultrabook χρειάζονται και πρωτοποριακά πληκτρολόγια. Και το καινοτόμο πληκτρολόγιο lift ‘n’ lock του ThinkPad Yoga 14 ταιριάζει γάντι. Όταν αλλάζετε λειτουργία στο Yoga σας, το πλαίσιο του πληκτρολογίου ανασηκώνεται αυτόματα και τα πλήκτρα κλειδώνουν, αποτρέποντας το τυχαίο πάτημα πλήκτρων και διευκολύνοντας το κράτημά του.

Εξαιρετική αντοχή

Το ανθεκτικό πλαίσιο από κράμα μαγνησίου του ThinkPad Yoga 14 και η εξαιρετικής αντοχής οθόνη Dragontrail, η οποία είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές και τις δαχτυλιές, εγγυώνται ότι μπορεί να αντεπεξέλθει ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες της χρήσης εν κινήσει.

Κάρτας γραφικών NVIDIA®

Το ThinkPad Yoga 14 δεν κάνει συμβιβασμούς ως προς την ποιότητα των γραφικών. Με κάρτα γραφικών έως NVIDIA® GeForce® 840M, σας προσφέρει ενισχυμένα γραφικά, όταν το απαιτεί η εργασία σας, καθώς και μια ζωντανή εμπειρία παιχνιδιού και προβολής βίντεο, όταν είναι η ώρα να διασκεδάσετε.

Εξαιρετική χωρητικότητα

Με δυνατότητα αποθήκευσης 360 GB σε μονάδα SSD, το ThinkPad Yoga 14 διαθέτει απεριόριστο χώρο για όλα τα σημαντικά αρχεία, τα βίντεο, τις φωτογραφίες και τις παρουσιάσεις που διαθέτετε.

Οθόνη πολλαπλής αφής 10 σημείων

Αλληλεπιδράστε με το ThinkPad Yoga 14 μέσω απλών, διαισθητικών κινήσεων στην οθόνη HD ή FHD 14″ πολλαπλής αφής 10 σημείων που έχει βελτιστοποιηθεί για τα Windows 8. Η προηγμένη τεχνολογία πολλαπλής αφής παρέχει μια ανώτερη εμπειρία αφής, υψηλότερη ταχύτητα απόκρισης και ταχύτερους χρόνους απόκρισης.

BUNDLE: HP ProDesk 400 G3 MT & Οθόνη HP V212a 20,7″

Προσφέρετε στην επιχείρησή σας τις ισχυρές βάσεις που χρειάζεται για να αναπτυχθεί, με τον οικονομικό και αξιόπιστο HP ProDesk 400 MT. Εξοπλισμένος με απαραίτητα χαρακτηριστικά ασφάλειας και διαχείρισης, ο HP ProDesk 400 στηρίζει τη διαρκή ανάπτυξη της επιχείρησή σας. Αυτό το εξαιρετικό πακέτο περιλαμβάνει και την οθόνη HP V212a 20,7″ και καλύπτεται με εγγύηση 5 ετών.

PROMO: HP 280 G1 i3-4160/4GB/500GB

Ο επιτραπέζιος υπολογιστής HP 280 G1 MT καλύπτει τις καθημερινές σας ανάγκες και ελαχιστοποιεί το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας. Διεκπεραιώστε την καθημερινή εργασία σας σε προσιτή τιμή με τον επιτραπέζιο υπολογιστή HP 280 G1.

PROMO: HP ProDesk 400 G3 MT i3-6100 3,70GHz/4GB/500GB

Προσφέρετε στην επιχείρησή σας τις ισχυρές βάσεις που χρειάζεται για να αναπτυχθεί, με τον οικονομικό και αξιόπιστο HP ProDesk 400 MT. Εξοπλισμένος με απαραίτητα χαρακτηριστικά ασφάλειας και διαχείρισης, ο HP ProDesk 400 στηρίζει τη διαρκή ανάπτυξη της επιχείρησή σας.

HP Officejet Pro X576dw πολυμηχάνημα με fax

Ενισχύστε την απόδοση των ομάδων εργασίας με αυτόν τον ασύρματο πολυλειτουργικό εκτυπωτή υψηλής παραγωγικότητας επόμενης γενιάς. Εκτυπώστε έγχρωμα έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας δύο φορές πιο γρήγορα και με το μισό κόστος ανά σελίδα σε σχέση με τους έγχρωμους laser με την τεχνολογία HP PageWide.

Επιλέξτε HP για αξιόπιστη εκτύπωση για ομάδες εργασίας – σχεδίαση για όγκους έως 4.200 σελίδων το μήνα.

Εκτυπώστε με ασυναγώνιστες ταχύτητες με τον ταχύτερο επιτραπέζιο εκτυπωτή του κόσμου.

Εκτύπωση εν κινήσει με το HP ePrint

Εκτυπώστε φωτογραφίες, έγγραφα και άλλα εν κινήσει, χρησιμοποιώντας το HP ePrint.

Σχεδιασμένος για ταχύτητα
Εκτυπώστε έως 70 σελ./λεπτό χάρη στην τεχνολογία HP PageWide των HP OfficeJet Pro X.

Εκτύπωση διπλής όψης
Σας επιτρέπει να εκτυπώνετε και στις δύο πλευρές της σελίδας, μειώνοντας τη χρήση χαρτιού κατά 50%.

Ethernet (εκτυπωτής)
Προσθέστε αυτή τη συσκευή στο δίκτυο Ethernet του γραφείου σας και χρησιμοποιήστε την από κοινού με την ομάδα σας.

Scan σε email
Εξοικονομήστε χρόνο στέλνοντας τα σαρωμένα έγγραφα ή φωτογραφίες απευθείας από τον εκτυπωτή στους παραλήπτες email που θέλετε.

Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων
Επιτρέπει την ταυτόχρονη αντιγραφή ή σάρωση πολλών σελίδων

Ενδεικτικό κόστος αναλωσίμων:
δοχείο μαύρης μελάνης υψηλής χωρητικότητας HP 970XL ~9.200 σελίδες: €92,40 + ΦΠΑ
δοχείο κυανής μελάνης υψηλής χωρητικότητας HP 971XL ~6.600 σελίδες: €89,90 + ΦΠΑ
δοχείο ματζέντα μελάνης υψηλής χωρητικότητας HP 971XL ~6.600 σελίδες: €89,90 + ΦΠΑ
δοχείο κίτρινης μελάνης υψηλής χωρητικότητας HP 971XL ~6.600 σελίδες: €89,90 + ΦΠΑ

Dell PowerEdge VRTX

Ως η πρώτη ολοκληρωμένη λύση πληροφορικής που έχει σχεδιαστεί ειδικά για περιβάλλοντα απομακρυσμένων και μικρών γραφείων, ο PowerEdge VRTX ενοποιεί σε ένα πακέτο τους διακομιστές, τα συστήματα αποθήκευσης και τις λύσεις δικτύωσης και διαχείρισης, το οποίο περιλαμβάνει ένα ενιαίο compact chassis με διαστάσεις, επίπεδα θορύβου και χαρακτηριστικά ασφάλειας που έχουν βελτιστοποιηθεί για γραφεία.

Υλοποιήστε γρήγορα τον Dell PowerEdge VRTX για να ενοποιήσετε και να διαχειριστείτε επιχειρησιακές εφαρμογές σε έως τέσσερις κόμβους διακομιστών με κοινόχρηστους πόρους αποθήκευσης και ενσωματωμένη δικτύωση. Ιδανικό για απομακρυσμένα γραφεία και παραρτήματα μεγάλων εταιρειών και οργανισμών, καθώς και για γραφεία μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, καθώς προσφέρει:

Dell PowerEdge VRTX
  • Τεράστιες εσωτερικές χωρητικότητες που υποστηρίζουν εκτεταμένη ανάπτυξη
  • Ακουστική κατάλληλη για γραφεία, με χαμηλότερη ένταση από μια συζήτηση στο διάδρομο, έτσι ώστε να λειτουργεί χωρίς να ενοχλεί, ακόμα και σε ήσυχα περιβάλλοντα γραφείου
  • Διαμορφώσεις με πιστοποίηση Fresh Air που σας επιτρέπουν να μην χρειάζεστε ειδική ψύξη και να μην ανησυχείτε όταν κλείνετε τον κλιματισμό κατά τη διάρκεια των μη εργάσιμων ωρών
  • Τυπικές απαιτήσεις τροφοδοσίας που απαντώνται στα περισσότερα γραφεία (110-220 V), ώστε οι χρήστες να αποφεύγουν το κόστος της επανακαλωδίωσης για τροφοδοσία υψηλής γραμμής (η οποία συνήθως απαιτείται για διακομιστές και συστήματα αποθήκευσης)
  • KVM, USB, οθόνη LCD και προαιρετικό DVD-RW στην πρόσοψη

Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία PowerEdge και χαρακτηριστικά υψηλής διαθεσιμότητας, ο VRTX μπορεί να σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε γρήγορους χρόνους απόκρισης των εφαρμογών, να εκτελείτε πολλαπλές εφαρμογές που χρειάζονται υψηλή απόδοση ή μικρό χρόνο καθυστέρησης, να έχετε μεγαλύτερη ισχύ σε περιόδους επεξεργαστικής αιχμής και να πραγματοποιείτε κλιμάκωση για τη μελλοντική ανάπτυξη της επιχείρησης.

Στα χαρακτηριστικά απόδοσης και διαθεσιμότητας περιλαμβάνονται τα εξής:

  • Έως τέσσερις κόμβοι διακομιστή PowerEdge με δυνατότητα σύνδεσης εν ώρα λειτουργίας με ευέλικτες διαμορφώσεις που μπορούν να συνδυάσουν επιλογές M830 ή M820 4 υποδοχών και M630, M620 and M520 blade 2 υποδοχών για την κάλυψη των συγκεκριμένων αναγκών σας
  • Υποστήριξη για blade PowerEdge M-Series μελλοντικής γενιάς
  • Διπλές κάρτες SD για πλεονάζοντα hypervisor
  • Σκληροί δίσκοι με δυνατότητα σύνδεσης και αντιμετάθεσης εν ώρα λειτουργίας
  • Πολλές επιλογές RAID προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες σας, συμπεριλαμβανομένου του προαιρετικού PERC για την ανακατεύθυνση του ελεγκτή RAID στο εσωτερικό του περιβλήματος
  • Προαιρετικές μονάδες τροφοδοτικών και ανεμιστήρες με δυνατότητα σύνδεσης και αντιμετάθεσης εν ώρα λειτουργίας