HP ProBook 470 G5

Μεγάλη οθόνη, ισχύς, στυλ και επιδόσεις. Ό,τι ακριβώς χρειάζεται η αναπτυσσόμενη επιχείρησή σας.

Ο λεπτός HP ProBook 470 με μεγάλη οθόνη 17 ιντσών, επιτρέπει στους επαγγελματίες να παραμένουν παραγωγικοί στο γραφείο και εν κινήσει. Η κομψή σχεδίαση, η γραμμική ακρίβεια και η απαλή καμπυλότητα, σε συνδυασμό με την τετραπύρηνη απόδοση και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κάνουν αυτόν τον ProBook απαραίτητο εργαλείο για τους σημερινούς επαγγελματίες.

Iσχυρή επεξεργασία

Φέρτε εις πέρας την απαιτητική καθημερινότητα, με τον επεξεργαστή Intel® Core™ i7 Quad Core™ 8ης γενιάς, 8Gb RAM και σκληρό δίσκο SSD χωρητικότητας 256GB.

Κομψή και εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση που αντέχει στο χρόνο

Ο HP ProBook 470 προσδίδει κομψότητα σε κάθε επιχείρηση. Το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο με το νέο φινίρισμα σε φυσικό ασημί, περικλείει ένα κορυφαίας ποιότητας πληκτρολόγιο από ανθεκτικό κράμα αλουμινίου.

Σχεδιασμένος για επιτραπέζια σύνδεση

Εξασφαλίστε γρήγορα παραγωγικότητα επιτραπέζιου υπολογιστή, με ένα καλώδιο που υποστηρίζει επιτραπέζια σύνδεση μέσω USB-C™ η οποία σας επιτρέπει να συνδέσετε πολλές εξωτερικές οθόνες, πηγή τροφοδοσίας και σύνδεση δικτύου Gigabit μέσω προαιρετικών σταθμών επιτραπέζιας σύνδεσης

HP ProBook 430 G5

Ισχύς, στυλ και επιδόσεις. Ό,τι ακριβώς χρειάζεται η αναπτυσσόμενη επιχείρησή σας.

Ο λεπτός και ελαφρύς HP ProBook 430 με τα πλήρη χαρακτηριστικά, επιτρέπει στους επαγγελματίες να παραμένουν παραγωγικοί στο γραφείο και εν κινήσει. Η κομψή σχεδίαση, η γραμμική ακρίβεια και η απαλή καμπυλότητα, σε συνδυασμό με την τετραπύρηνη απόδοση και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κάνουν αυτόν τον ProBook απαραίτητο εργαλείο για τους σημερινούς επαγγελματίες.

Iσχυρή επεξεργασία

Φέρτε εις πέρας την απαιτητική καθημερινότητα, με τον επεξεργαστή Intel® Core™ i7 Quad Core™ 8ης γενιάς, 16Gb RAM και σκληρό δίσκο SSD μεγάλης χωρητικότητας 512GB.

Κομψή και εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση που αντέχει στο χρόνο

Ο HP ProBook 430 προσδίδει κομψότητα σε κάθε επιχείρηση. Το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο με το νέο φινίρισμα σε φυσικό ασημί, περικλείει ένα κορυφαίας ποιότητας πληκτρολόγιο από ανθεκτικό κράμα αλουμινίου.

Σχεδιασμένος για επιτραπέζια σύνδεση

Εξασφαλίστε γρήγορα παραγωγικότητα επιτραπέζιου υπολογιστή, με ένα καλώδιο που υποστηρίζει επιτραπέζια σύνδεση μέσω USB-C™ η οποία σας επιτρέπει να συνδέσετε πολλές εξωτερικές οθόνες, πηγή τροφοδοσίας και σύνδεση δικτύου Gigabit μέσω προαιρετικών σταθμών επιτραπέζιας σύνδεσης

Lenovo ThinkPad Yoga 370

Συνδυάζοντας τη δύναμη, τις επιδόσεις και τη φορητότητα, το κομψό αλλά ανθεκτικό ThinkPad Yoga 370 σας δίνει την ελευθερία να εργάζεστε αλλά και να διασκεδάζετε οπουδήποτε. Απολαύστε τη χρήση του με διάφορους τρόπους, από φορητό υπολογιστή μέχρι tablet και οτιδήποτε ενδιάμεσα.

Εξοικονομήστε χρόνο γράφοντας, επισημαίνοντας ή σχεδιάζοντας απευθείας στην οθόνη. Απολαύστε το να βλέπετε τα γραφικά, τις παρουσιάσεις και τις ταινίες σας να ζωντανεύουν στην οθόνη 13,3″. Χαλαρώστε γνωρίζοντας ότι το Yoga 370 έχει μπαταρία που διαρκεί μια όλη την ημέρα και συνοδεύεται από εγγύηση που ισχύει σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρεθείτε.

  • Περιστροφή οθόνης 360o
  • Οθόνη Αφής
  • Επαναφορτιζόμενη Γραφίδα με αναγνώριση γραφής (υποστηρίζεται σε συγκεκριμένες εφαρμογές π.χ. OneNote 2016)
  • Πληκτρολόγιο με οπισθοφωτισμό
  • Θύρα Thunderbolt™ 3
  • Εγγύηση 3 ετών που ισχύει σε 160 χώρες του κόσμου.
  • Λεπτό πλαίσιο οθόνης για μικρότερες διαστάσεις
  • Κaτασκευή από Carbon Fiber, πιστοποιημένη αντοχή σύμφωνα με το στρατιωτικό πρότυπο MIL-STD-810G
Lenovo-Yoga-370
Lenovo-Yoga-370
Lenovo-Yoga-370
Lenovo-Yoga-370

ASUS ZenBook UX410UQ

Το ολοκαίνουριο ZenBook UX410 σας προσφέρει κομψότητα, στυλ και εξαιρετική απόδοση σε ένα πανέμορφο λεπτό και ελαφρύ σχέδιο. Κατασκευασμένο από συμπαγές αλουμίνιο με υπέροχο φινίσρισμα, το ZenBook UX410 έχει πάχος μόλις 18,5 χιλιοστά. Και το μόλις 1.4kg βάρος του σημαίνει ότι το παίρνετε μαζί σας χωρίς να είναι ποτέ επιβάρυνση, ενώ η χρήση του είναι πάντα μια ευχάριστη εμπερία με την καθαρή, ευκρινή οθόνη 14 ιντσών με ευρεία γωνία θέασης και λεπτό πλαίσιο 6mm.

Διαθέτοντας τελευταίας γενιάς επεξεργαστή Intel® Core™ i7, ισχυρά γραφικά και υπερ-γρήγορη αποθήκευση, το ZenBook UX410 έχει όλες τις επιδόσεις που χρειάζεστε για να ανταπεξέρχεστε με επιτυχία στις απαιτήσεις της εργασίας σας.

Το ZenBook UX410 κάνει τα πάντα πιο εύκολα, με στυλ.

ASUS ZenBook UX410UQ
ASUS ZenBook UX410UQ
ASUS ZenBook UX410UQ

HP ProBook 440 G4

Η λεπτή, ελαφριά και ανθεκτική σχεδίαση του HP ProBook 440 παρέχει στους επαγγελματίες που μετακινούνται συχνά ισχυρά εργαλεία για να παραμένουν παραγωγικοί παντού. Εξοπλισμένο για παραγωγικότητα, αυτό το ProBook παρέχει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά απόδοσης και ασφάλειας που χρειάζονται οι εργαζόμενοι που μετακινούνται συχνά.

Κατασκευασμένα για φορητότητα

Ταξιδέψτε με στυλ με το ελαφρύ και λεπτό HP ProBook 440 με οθόνη 14″ και νέο ασημί κάλυμμα. Φέρτε εις πέρας τις εργασίες της ημέρας με έναν υπολογιστή που έχει σχεδιαστεί να αντέχει στις δοκιμές MIL-STD 810G και διαθέτει πληκτρολόγιο με ενισχυμένο αλουμίνιο.

Ισχυρή επεξεργασία

Φέρτε εις πέρας τις εργασίες σας με τον επεξεργαστή Intel Core i7 7ης γενιάς, 8GB RAM, σκληρό δίσκο SSD 256GB και τα ξεχωριστά γραφικά NVIDIA GeForce με αποκλειστική μνήμη 2GB.

Προστασία δεδομένων και συσκευών

Διαφυλάξτε τα ευαίσθητα δεδομένα με ολοκληρωμένες λειτουργίες ασφάλειας, όπως HP BIOSphere, ενσωματωμένο ΤΡΜ και συσκευή ανάγνωσης αποτυπωμάτων.

Καθηλωτική εμπειρία

Απολαύστε την πλούσια εμπειρία χρήσης του HP ProBook 440, με μπαταρία μεγάλης διάρκειας και χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για εντυπωσιακό οπτικοακουστικό αποτέλεσμα με HP Audio Boost, HP Noise Cancellation και οθόνη Full HD.

HP ProBook 440 G4
HP ProBook 440 G4
HP ProBook 440 G4
HP ProBook 440 G4

Lenovo ThinkCentre X1

Αυτός ο υπολογιστής all-in-one από επεξεργασμένο αλουμίνιο σχεδιάστηκε για να κλέβει την παράσταση. Αλλά μην αφήνετε το εκπληκτικό εξωτερικό να σας ξεγελάσει, γιατί ο ThinkCentre X1 είναι πολύ αποτελεσματικός σε επαγγελματική χρήση. Περιλαμβάνει τα νεότερα χαρακτηριστικά εταιρικής διαχείρισης, με επεξεργαστές Intel® vPro, ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και εξαιρετική ευρεία οθόνη με αντιθαμβωτική επίστρωση.

lenovo-thinkcentre-x1-front
lenovo-thinkcentre-x1-top
lenovo-thinkcentre-x1-side

Εξαιρετικά λεπτός…

Το πλαίσιο από κράμα αλουμινίου έχει πάχος μόλις 11 χιλ./0,43 ίντσες.

Ισχυρός & Αποδοτικός

Ο επεξεργαστής 6ης γενιάς Intel® Core™ με vPro, το λειτουργικό σύστημα Windows 10 Pro και η μνήμη DDR4 εξοπλίζουν αυτόν τον υπολογιστή all-in-one με αρκετή απόδοση, ώστε να μπορείτε αντεπεξέλθετε στις εργασίες σας, να συνεργαστείτε μέσα από online συσκέψεις ή να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μερικές ψυχαγωγικές στιγμές σε υψηλή ευκρίνεια.

Κομψή σχεδίαση…

Ρυθμίστε με άνεση την κλίση της οθόνης από τις -5 έως τις 45 μοίρες για να βρείτε την ιδανική γωνία θέασης.

Εντυπωσιακή και ταυτόχρονα απόλυτα πρακτική οθόνη

Αυτός ο υπολογιστής all-in-one διαθέτει ευρεία οθόνη 23,8″ Full HD με αντιθαμβωτική επίστρωση (1.920 x 1.080). Η επεξεργασία της οθόνης έχει πραγματοποιηθεί σε πάρα πολύ λεπτομερή επίπεδα, ώστε να διασκορπίζει το φως και να αποτρέπει τις αντανακλάσεις. Έτσι, απολαμβάνετε μια ζωντανή, ευκρινή οθόνη, ακόμα και σε πολύ φωτεινά περιβάλλοντα.

Έτοιμος για σύνδεση

Ο ThinkCentre X1 έχει βελτιστοποιηθεί για ηλεκτρονικές συσκέψεις, καθώς διαθέτει μικρόφωνα που φιλτράρουν τον περιβαλλοντικό θόρυβο του γραφείου. Έτσι, και ακούτε, αλλά και σας ακούνε πεντακάθαρα. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένα ηχεία με ήχο Dolby®, κάμερα web 1080p και ήχο και εικόνα με πιστοποίηση Skype για επιχειρήσεις. Διαθέτει μέχρι και κάλυμμα ιδιωτικότητας για την κάμερα, ενώ υποστηρίζει φωνητική αναγνώριση!