LEXMARK Printer CX410DE Έγχρωμο Laser Πολυμηχάνημα

Εντυπωσιακό χρώμα. Μοναδική ευελιξία.

Ο πολυλειτουργικός εκτυπωτής Lexmark CX410de MFP με δυνατότητα δικτύωσης, διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής και ταχύτητα εκτύπωσης που φτάνει τις 30 σελίδες το λεπτό. Επίσης, παρέχεται δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης και λειτουργίες αντιγραφής, σάρωσης και φαξ.

Γραφική υψηλής ανάλυσης

Καθώς διατίθεται ανάλυση πραγματικά 1.200 x 1.200 dpi, οι εικόνες και τα γραφικά αποδίδονται με μεγάλη ευκρίνεια. Παράλληλα, με το τόνερ Unison™ της Lexmark εξασφαλίζετε επίσης σταθερή ποιότητα.

Εξαιρετικά γρήγορη και αθόρυβη έξοδος

Γρήγορη εκτύπωση, αντιγραφή και σάρωση έως 30 σελίδων το λεπτό σε ασπρόμαυρο ή έγχρωμο, καθώς και δυνατότητα εκτύπωσης έγχρωμων μονοσέλιδων εγγράφων σε μόλις 11,5 δευτερόλεπτα.

Έξυπνη οθόνη αφής

Με την όμορφη, έγχρωμη οθόνη αφής 10,9 εκ. (4,3 ιντσών) μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα τις εργασίες και να προσθέτετε λύσεις ροής εργασιών.

Dell M115HD Mobile Projector

Εντυπωσιάστε το κοινό σας στην αίθουσα συσκέψεων (και όχι μόνο) με τον φορητό προβολέα πολυμέσων σε μέγεθος παλάμης Dell™ M115HD με φωτεινή τεχνολογία LED.

Κατάλληλο μέγεθος για ταξίδια: πάρτε την παρουσίασή σας μαζί κατά τις μετακινήσεις σας με αυτόν τον εξαιρετικά φορητό προβολέα, που είναι αρκετά μικρός και ελαφρύς ώστε να αποθηκεύεται μαζί με το φορητό υπολογιστή σας και να σας συνοδεύει σχεδόν παντού.

Σχεδιασμένος για υψηλή απόδοση: δώστε ζωή στις πιο δυναμικές παρουσιάσεις σας με φωτεινές και ευκρινείς προβολές LED υψηλής ανάλυσης, ενσωματωμένα ηχεία και υποστήριξη ανάλυσης 720p HD.

Ευέλικτη συνδεσιμότητα: πραγματοποιήστε προβολές στη μεγάλη οθόνη από μια σειρά φορητών συσκευών, όπως φορητούς υπολογιστές, tablet και smartphone, με χρήση της εισόδου HDMI, της θύρας USB ή της προαιρετικής ασύρματης σύνδεσης του M115HD1.
 

DELL-M115HD-Front
DELL-M115HD-Top
DELL-M115HD-Back

 

Απόλυτη συνδεσιμότητα

Όταν η παρουσίαση απαιτεί τη χρήση πολυμέσων, δεν υπάρχουν περιορισμοί. Ο προβολέας M115HD διαθέτει εντυπωσιακή συνδεσιμότητα μέσω μιας μεγάλης γκάμας επιλογών σε πολυμέσα. Ο M115HD δεν είναι απλά ένας προβολέας, είναι ένα πραγματικά φορητό κέντρο πολυμέσων για το σπίτι και το γραφείο.

  • Οι φορητές συσκευές στη μεγάλη οθόνη: ο φορητός προβολέας M115HD έχει ενισχυθεί με HDMI και λειτουργία προβολής μέσω USB που επιτρέπουν άμεση σύνδεση και προβολή από διάφορες φορητές συσκευές, όπως φορητούς υπολογιστές, netbook, καθώς και κινητά τηλέφωνα και tablet Android ή iOS με δυνατότητα HDMI.
  • Ασύρματη σύνδεση: το προαιρετικό ασύρματο κλειδί USB (πωλείται ξεχωριστά) προσφέρει ασύρματες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας σύνδεσης του M115HD στο φορητό υπολογιστή σας χωρίς τη χρήση καλωδίων ή προβολής από φορητή συσκευή με Android ή iOS με χρήση της δωρεάν εφαρμογής WiFi-Doc (διατίθεται από το App Store και το Google Play). Επίσης, έχετε τη δυνατότητα προβολής μέσω συμβατού προσαρμογέα ή καλωδίου από το smartphone σας.
  • Παρουσίαση χωρίς υπολογιστή: δεν διαθέτετε υπολογιστή ή φορητή συσκευή; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε και να προβάλλετε αρχεία Adobe PDF, Microsoft PowerPoint, Word και Excel, καθώς επίσης, εικόνες και βίντεο από την εσωτερική μνήμη flash 1 GB του M115HD, από μονάδα flash USB ή από κάρτα microSD για απευθείας προβολή χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες του Office Viewer ή του Multimedia Viewer.
  • Προβολή σε HD: η πλήρης υποστήριξη για ανάλυση 720p HD εγγυάται ότι μπορείτε να προβάλλετε τα πολυμέσα σας με εξαιρετική καθαρότητα και ένταση χρωμάτων των εικόνων σας.
  • Άφθονες δυνατότητες συνδεσιμότητας: με τις εισόδους VGA, HDMI και USB μπορείτε να δημιουργείτε παρουσιάσεις πολυμέσων και να εκτελείτε οπτικοακουστικές εφαρμογές από ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, συσκευές DVD ή DVR, κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών, ακόμα κι από ορισμένες φορητές συσκευές.

Lenovo ThinkPad X1 Yoga

O ορισμός της ευελιξίας: αυτό το εξαιρετικά ελαφρύ notebook 2-σε-1 προσαρμόζεται στην επιχειρηματική χρήση που θέλετε να κάνετε χάρη στις 4 ευέλικτες λειτουργίες εργασίας, παρουσίασης, δημιουργίας και σύνδεσης. Διαθέτει εντυπωσιακή οθόνη με ζωντανά χρώματα και βαθιά αντίθεση. Διαθέτει μέχρι και επαναφορτιζόμενη γραφίδα με δυνατότητα σύνδεσης σε σταθμό. Επίσης, διαθέτει την ταχύτερη διαθέσιμη προηγμένη τεχνολογία ευρυζωνικής σύνδεσης.

Εργατικό, όπως κι εσείς

Ο ελαφρύς και λεπτός μετατρέψιμος υπολογιστής 14″ 2-σε-1 ThinkPad X1 Yoga υποστηρίζει τέσσερις ευέλικτες λειτουργίες χρήσης για τις περιπτώσεις που θέλετε να εργάζεστε, να κάνετε παρουσιάσεις, να δημιουργείτε και να συνδέεστε στο διαδίκτυο.

Ανθεκτικός, αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά λεπτός και ελαφρύς

Το πλήρους μεγέθους, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο είναι αδιάβροχο και τα πλήκτρα αποσύρονται αυτόματα, όταν δεν χρησιμοποιείται ως φορητός υπολογιστής, ώστε να μην είναι εκτεθειμένα όταν το πληκτρολόγιο είναι στραμμένο προς τα κάτω, επάνω σε ένα γραφείο ή τραπέζι. Επίσης, το X1 Yoga έχει υποβληθεί σε δοκιμασίες βάσει στρατιωτικών προδιαγραφών και έχει κατασκευαστεί ώστε να αντέχει σε ακραίες συνθήκες. Παρά την ανθεκτικότητά του, ζυγίζει μόλις 1,27 κ. Όπως και η υπόλοιπη οικογένεια X1, αυτός ο μετατρέψιμος Ultrabook™ είναι λεπτός, ελαφρύς και ανθεκτικός.

Εξαιρετική οθόνη

Το X1 Yoga διαθέτει οθόνη αφής 14″ 2K (2.560 x 1.440) με OLED.

Πλουσιότερα χρώματα, ευκρινέστερη αντίθεση

Αυτά τα αυτοφωτιζόμενα pixel αποδίδουν μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων υψηλής ακρίβειας και, κατά συνέπεια, οι εργασίες, τα βίντεο, οι φωτογραφίες και οι σελίδες web εμφανίζονται καλύτερα από ποτέ, με πιο πλούσια χρώματα και ευκρινέστερη αντίθεση.

Ισχυρή απόδοση

Το νέο X1 Yoga διαθέτει λειτουργικό σύστημα Windows 10 Pro και επεξεργαστή 6ης γενιάς Intel® i7-6600U με vPro, που υποστηρίζει πολλά χαρακτηριστικά διαχείρισης και ενισχυμένης ασφάλειας.

HP EliteBook 840 G3

Λεπτός, ελαφρύς και έτοιμος για δουλειά!

Εντυπωσιακά λεπτός και ελαφρύς, ο HP EliteBook 840 προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργούν, να συνδέονται και να συνεργάζονται χρησιμοποιώντας τεχνολογία με απόδοση εταιρικού επιπέδου, διευκολύνοντας την παραγωγικότητα εντός και εκτός γραφείου.

Φορητή Ισχύς

Συνδυάστε την τεχνολογία υψηλής απόδοσης και τη μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας με τα Windows 10 Pro, επεξεργαστή Intel® Core™ i7 6ης γενιάς και μια μονάδα SSD PCIe Gen3. Ενισχύστε την απόδοση με μνήμη DDR4 και τις επιλογές διπλής αποθήκευσης για τις πιο απαιτητικές επαγγελματικές εφαρμογές και ταχεία πρόσβαση στα δεδομένα.

Νέα λεπτή σχεδίαση με όλες τις απαραίτητες θύρες

Συνδεθείτε σε όλες τις απαραίτητες θύρες χωρίς dongle. Με πάχος μόλις 18,9 mm, ο εξαιρετικά λεπτός και ελαφρύς HP EliteBook 840 διαθέτει θύρες VGA, DisplayPort, RJ-45, USB και USB-C™, καθώς και δυνατότητες επιτραπέζιας σύνδεσης εταιρικού επιπέδου.

Ισχυρή ασφάλεια και ευέλικτη διαχείριση

Προστατευτείτε, εντοπίστε και αποκαταστήστε τις κακόβουλες επιθέσεις με τη λειτουργία δυναμικής προστασίας του HP Sure Start – την κορυφαία λύση αυτόματης αποκατάστασης BIOS, που ελέγχει και αποκαθιστά την ομαλή λειτουργία του BIOS κάθε 15 λεπτά.