Dell Optiplex 3020 MT i5-4590 / 8GB / 1TB

Διεκπεραιώστε την εργασία σας με τον επαγγελματικό επιτραπέζιο υπολογιστή Dell Optiplex 3020 MT που προσφέρει κορυφαία αξία με ισχυρή απόδοση, εξαιρετική ασφάλεια και δυνατότητα εύκολης συντήρησης.

Άμεση απόδοση

Διεκπεραιώστε γρήγορα απαιτητικές εργασίες με επεξεργαστή Intel® Core™ i5 4ης γενιάς και Windows 7 Professional ή Windows 8 Pro.

Εκτελέστε εύκολα πολλαπλές εφαρμογές ταυτόχρονα με 8 GB μνήμη.

Ενισχύστε την απόδοση και υποστηρίξτε δύο οθόνες με τα ενσωματωμένα γραφικά Intel® HD Graphics (Intel HD4600).

Αποθηκεύστε άφθονα δεδομένα με 1 TB χωρητικότητα εσωτερικής αποθήκευσης.

Κορυφαία ασφάλεια

Μπλοκάρετε τις προηγμένες απειλές και τις επιθέσεις τύπου zero-day με το Dell Data Protection | Protected Workspace, μια προληπτική λύση για προστασία από κακόβουλο λογισμικό σε πραγματικό χρόνο.

Αποθηκεύστε τα διαπιστευτήρια με ασφάλεια με μια ενσωματωμένη μονάδα Trusted Platform Module (TPM).

Προστατεύστε τα δεδομένα σε οποιαδήποτε συσκευή, σε εξωτερικά μέσα αποθήκευσης και στο δημόσιο νέφος με το Dell Data Protection | Encryption.

Εύκολη υλοποίηση και διαχείριση

Μεγιστοποιήστε τους πόρους τεχνολογίας πληροφορικής με τους επιτραπέζιους υπολογιστές OptiPlex, που υποστηρίζουν αυτόματη υλοποίηση και ενημερώσεις με τις συμπεριλαμβανόμενες δυνατότητες διαχείρισης εντός εύρους ζώνης.

Απλοποιήστε τη διαχείριση με ενσωμάτωση σε συσκευές Dell KACE, στο Microsoft System Center και σε τυποποιημένα εργαλεία.

Μειώστε το χρόνο και το κόστος της συντήρησης με σασί με δυνατότητα εύκολης συντήρησης χωρίς τη χρήση εργαλείων.

HP ProOne 400 G1 21.5″ Touch All-in-One PC

Αναπτύξτε την επιχείρηση και όχι τα έξοδα σας. Ο HP ProOne 400 G1 21.5″ Touch All-in-One με οθόνη αφής εξοικονομεί χώρο και παρέχει εντυπωσιακές λειτουργίες παραγωγικότητας, σε συνδυασμό με υψηλά επίπεδα απόδοσης και ασφάλειας. Δείτε την επιχείρησή σας να εκτοξεύεται στα ύψη και μεγιστοποιήστε το κόστος ιδιοκτησίας.

Προσαρμοσμένη άνεση.

Επωφεληθείτε από την κομψή και προοδευτική σχεδίαση All-in-One που εξοικονομεί χώρο.

Συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος επιλέγοντας έναν υπολογιστή All-in-One με πιστοποίηση EPEAT® Gold και ENERGY STAR®.

Ισχυρή ασφάλεια.

Προστατεύστε τα δεδομένα, τις συσκευές και την ταυτότητά σας με τις λειτουργίες του HP BIOSphere, όπως το HP Client Security και το HP Trust Circles, και διασφαλίστε ότι η πρόσβαση στα αρχεία γίνεται μόνο από εγκεκριμένες επαφές.

Διατηρήστε τα ευαίσθητα δεδομένα σε ασφαλή χέρια. Το HP Trust Circles προστατεύει τα δεδομένα σας διασφαλίζοντας ότι η πρόσβαση στα σημαντικά αρχεία γίνεται μόνο από εγκεκριμένες επαφές.

Το HP BIOSphere αποτρέπει την πρόσβαση μη εξουσιοδοτημένων χρηστών στο σκληρό δίσκο σας με το HP Client Security4 και την αυτόματη λειτουργία DriveLock6 που απαιτεί την εισαγωγή κωδικού πρόσβασης για την ενεργοποίηση του υπολογιστή.

Αδιάλειπτη λειτουργία. Το HP BIOS Protection προσφέρει βελτιωμένη προστασία από επιθέσεις ιών στο BIOS και άλλες απειλές, και έχει σχεδιαστεί να αποτρέπει την απώλεια των δεδομένων και να μειώνει τις διακοπές λειτουργίας.

Παραγωγικότητα επαγγελματικού επιπέδου.

Εκμεταλλευτείτε την εντυπωσιακή ισχύ επεξεργασίας και τις λειτουργίες αυξημένης παραγωγικότητας για να αντεπεξέλθετε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας.

Εκτελέστε διάφορες εργασίες εύκολα και αποτελεσματικά με τον επεξεργαστή Intel® Core™ 4ης γενιάς.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητες των Windows 8.1 χάρη στη μεγάλη οθόνη πολλών σημείων αφής, μεγέθους 21,5 ιντσών.

Έξυπνη τεχνολογία.

Μοιραστείτε εύκολα τη σύνδεσή σας στο Internet με έως πέντε συσκευές. Συνδέστε το smartphone ή το tablet σας ή βοηθήστε τους συναδέλφους σας να συνδεθούν online για μεγαλύτερη παραγωγικότητα.

Με 2,8 φορές ισχυρότερο ρεύμα φόρτισης, η θύρα γρήγορης φόρτισης φορτίζει τις συμβατές συσκευές πιο γρήγορα από τις τυπικές θύρες USB 3.0.