HP DesignJet T730 36″ (A0)

Ο HP DesignJet T730 είναι ένας ανθεκτικός plotter μικρών διαστάσεων, με μέγεθος εκτύπωσης 91,4 cm (A0), οποίος εντάσσεται εύκολα σε κάθε επιχείρηση και αποτελεί μια έξυπνη επένδυση για αρχιτέκτονες, μηχανικούς και επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου. Μειώστε το χρόνο και τη σπατάλη με έξυπνα χαρακτηριστικά. Εκτυπώστε εύκολα εν κινήσει με το HP Mobile Printing.

ΕΞΥΠΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ – Επενδύστε σε έναν ισχυρό εκτυπωτή

Ανθεκτικός, μικρών διαστάσεων και επαγγελματικής απόδοσης – αυτός ο plotter είναι ιδανικός για την επιχείρησή σας, ενώ σας απελευθερώνει χώρο εργασίας.
Παράγει εκτυπώσεις 3 φορές ταχύτερα από τα προηγούμενα μοντέλα HP – εξασφαλίστε εκτυπώσεις μεγέθους A1 σε 25 δευτερόλεπτα.

Επιλέξτε ένα δοχείο μελάνης HP χωρητικότητας από 40 έως 300 ml, ανάλογα με τους όγκους εκτύπωσης – τα αναλώσιμα υψηλής χωρητικότητας μπορούν να μειώσουν τις απαιτούμενες παρεμβάσεις.

ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ – Άνετη εκτύπωση που μειώνει το χρόνο και τη σπατάλη

Περιορίστε τα απορρίμματα κατά 50% – εκτυπώστε στο μισό μέγεθος με τον αυτόματο τροφοδότη/δίσκο φύλλων. Μειώστε την επιπλέον εργασία και τη σπατάλη των ρολών μεγάλου πλάτους.2
Ο μπροστινός πίνακας λειτουργεί όπως ένα smartphone – πλοηγηθείτε εύκολα στο εύχρηστο περιβάλλον εργασίας μέσω της οθόνης αφής.

Χωρίς την ανάγκη ενός LAN – μετακινήστε τον εκτυπωτή οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιαδήποτε θέση καλύπτει το σήμα του Wi-Fi, χάρη στη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης.

ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ – Εκτυπώστε εύκολα από συσκευές smartphone ή tablet

Εκτυπώστε από φορητές συσκευές με λίγα απλά κλικ χάρη στο HP Mobile Printing1 – εγκαταστήστε τις νέες εκδόσεις χωρίς καθυστερήσεις.
Εάν βρίσκεστε εν κινήσει, επισυνάψτε το έγγραφό σας σε ένα email και στείλτε το απευθείας στον εκτυπωτή σας μέσω ePrint.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή HP AiO Printer Remote για να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρόσθετα χαρακτηριστικά κάθε φορά που εκτυπώνετε από φορητή συσκευή.