HP ProBook 440 G4

Η λεπτή, ελαφριά και ανθεκτική σχεδίαση του HP ProBook 440 παρέχει στους επαγγελματίες που μετακινούνται συχνά ισχυρά εργαλεία για να παραμένουν παραγωγικοί παντού. Εξοπλισμένο για παραγωγικότητα, αυτό το ProBook παρέχει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά απόδοσης και ασφάλειας που χρειάζονται οι εργαζόμενοι που μετακινούνται συχνά.

Κατασκευασμένα για φορητότητα

Ταξιδέψτε με στυλ με το ελαφρύ και λεπτό HP ProBook 440 με οθόνη 14″ και νέο ασημί κάλυμμα. Φέρτε εις πέρας τις εργασίες της ημέρας με έναν υπολογιστή που έχει σχεδιαστεί να αντέχει στις δοκιμές MIL-STD 810G και διαθέτει πληκτρολόγιο με ενισχυμένο αλουμίνιο.

Ισχυρή επεξεργασία

Φέρτε εις πέρας τις εργασίες σας με τον επεξεργαστή Intel Core i7 7ης γενιάς, 8GB RAM, σκληρό δίσκο SSD 256GB και τα ξεχωριστά γραφικά NVIDIA GeForce με αποκλειστική μνήμη 2GB.

Προστασία δεδομένων και συσκευών

Διαφυλάξτε τα ευαίσθητα δεδομένα με ολοκληρωμένες λειτουργίες ασφάλειας, όπως HP BIOSphere, ενσωματωμένο ΤΡΜ και συσκευή ανάγνωσης αποτυπωμάτων.

Καθηλωτική εμπειρία

Απολαύστε την πλούσια εμπειρία χρήσης του HP ProBook 440, με μπαταρία μεγάλης διάρκειας και χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για εντυπωσιακό οπτικοακουστικό αποτέλεσμα με HP Audio Boost, HP Noise Cancellation και οθόνη Full HD.

HP ProBook 440 G4
HP ProBook 440 G4
HP ProBook 440 G4
HP ProBook 440 G4