HP LaserJet Pro M402dn (C5F94A)

Αποδοτικός μονόχρωμος εκτυπωτής Laser με υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης με αυτόματη εκτύπωση δύο όψεων και τεχνολογία HP e-Print για εκτύπωση από φορητές συσκευές.

Γρήγορη εκτύπωση

Πάρτε άμεσα τις σελίδες στα χέρια σας, χωρίς αναμονή. Αυτός ο εκτυπωτής ενεργοποιείται και εκτυπώνει ταχύτερα από τις συσκευές του ανταγωνισμού.

Εκτυπώστε γρήγορα πολυσέλιδα έγγραφα με ταχύτερη εκτύπωση διπλής όψης απ’ ό,τι στις συσκευές ανταγωνιστών.

Περισσότερα. Ποσότητα, απόδοση και προστασία.

Aξιοποιήστε στο έπακρο τον εκτυπωτή σας με τα αυθεντικά δοχεία μαύρου γραφίτη υψηλής χωρητικότητας HP με τεχνολογία JetIntelligence.

Χάρη στο μαύρο γραφίτη ακριβείας μπορείτε να βασίζεστε στη συνέπεια των αποτελεσμάτων κατά την εκτύπωση σε υψηλές ταχύτητες.

Διασφαλίστε την αυθεντική ποιότητα HP για την οποία πληρώσατε με την πρωτοποριακή τεχνολογία κατά της απάτης.

Εκτυπώστε άμεσα με τα προεγκατεστημένα δοχεία γραφίτη. Αντικαταστήστε τα με τα προαιρετικά δοχεία υψηλής απόδοσης.

Εξοικονομήστε ενέργεια και διαχειριστείτε εύκολα τις εργασίες

Εξοικονομήστε ενέργεια με την αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση HP

Εκτυπώστε καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τα ανταγωνιστικά προϊόντα, χάρη στα αυθεντικά δοχεία γραφίτη HP με τεχνολογία JetIntelligence.

Αξιοποιήστε στο έπακρο το χώρο του γραφείου σας, με έναν εκτυπωτή που ενσωματώνεται και ταιριάζει απόλυτα με το στυλ της εργασίας σας.

Διαχειριστείτε εύκολα τις συσκευές και τις ρυθμίσεις με το HP Web Jetadmin, το οποίο παρέχει μια σουίτα με βασικές λειτουργίες διαχείρισης.

Παραμείνετε συνδεδεμένοι με πρακτικές επιλογές εκτύπωσης από φορητές συσκευές

Εκτυπώστε εύκολα από πολλά μοντέλα smartphone και tablet, χωρίς ρυθμίσεις ή εφαρμογές.

Απολαύστε εύκολη εγκατάσταση, εκτύπωση και κοινή χρήση μέσω της ενσωματωμένης σύνδεσης Ethernet.

Εύκολα Shortcodes στο WordPress

Τα shortcodes είναι ένα είδος “μακροεντολών” με τις οποίες μπορούμε να προσθέσουμε εύκολα και γρήγορα τυποποιημένο περιεχόμενο ή μορφοποίηση περιεχομένου στο WordPress. Τα shortcodes έχουν τη μορφή:
[shortcode]

ή

[shortcode]περιεχόμενο[/shortcode].
και εισάγονται κατευθείαν στο περιεχόμενο της σελίδας ή του post στο WordPress.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα shortcode είτε γράφοντας την κατάλληλη συνάρτηση και προσθετοντας τη στο αρχείο functions.php που περιέχεται στο theme που χρησιμοποιούμε είτε χρησιμοποιώντας το πολυ χρήσιμο plugin SHORTCODE UI.

To SHORTCODE UI δημιουργεί μια επιλογή στο μενού του administrator μέσω της οποίας δημιουργούμε shortcodes εύκολα και γρήγορα. Έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε σχεδόν όλων των τύπων shortcodes τα οποία μπορεί να έχουν περιεχόμενο αλλά και κώδικα php, javascript και μορφοποίηση css. To plugin διαθέτει editor για να δημιουργήσουμε το περιχόμενο που μας ενδιαφέρει ενώ είναι δυνατόν να εξάγουμε το shortcode που δημιουργήσαμε για να το χρησιμοποιήσουμε σε κάποιο άλλο site.

Μπορείτε να κατεβάσετε την πιό πρόσφατη έκδοση του plugin από το wordpress.org