HP MSA 1040 2-port FC Dual Controller SFF Storage Bundle

Τα συστήματα αποθήκευσης HP MSA 1040 αποτελούν την ιδανική λύση για εγκαταστάσεις ORACLE, Microsoft, SAP και για την ανάπτυξη τεχνολογιών virtualization όπως VMware και HyperV.

Τα HP MSA 1040 προσφέρουν λειτουργίες επιχειρησιακού επιπέδου οι οποίες ενισχύουν τα virtual περιβάλλοντα, απλοποιούν τη διαχείριση και μειώνουν τα κόστη.

Με τα συστήματα αποθήκευσης HP MSA 1040 είστε σίγουροι ότι τα σημαντικά δεδομένα της επιχείρησής σα παραμένουν πάντα διαθέσιμα.

To Bundle περιλαμβάνει:

  • 1 HP MSA 1040 2-port Fiber Channel Dual Controller
  • 24 δίσκους 600GB 10k 2.5in SAS
  • 4 καλώδια 5m Multi-mode OM3 LC/LC FC
  • Υπηρεσίες Installation and Startup

Lenovo Thinkpad E550

Συνδυάζοντας την ισχύ και την απόδοση με πλούσια χαρακτηριστικά πολυμέσων, οι φορητοί υπολογιστές Lenovo Thinkpad E550 μπορούν να ενισχύσουν την παραγωγικότητα χωρίς να σας επιβαρύνουν οικονομικά.

Βραβευμένο πληκτρολόγιο

Πλήρους μεγέθους και ανθεκτικό στα υγρά, το θρυλικό, εργονομικό πληκτρολόγιο ThinkPad είναι γνωστό για την πλήρη συστοιχία πλήκτρων του, την εξαιρετική υφή και τη συσκευή κατάδειξης TrackPoint®. Έχει βελτιστοποιηθεί για τα Windows 8.1 με πρακτικά πλήκτρα πολυμέσων, δυνατότητα λειτουργίας κλειδώματος και άμεση πρόσβαση για προβολή εφαρμογών. Επιπρόσθετα, διαθέτει μεγαλύτερο TrackPad με κουμπιά, το οποίο μπορεί να διαμορφωθεί με πολλούς τρόπους μέσω των Ρυθμίσεων. Ο διαθέσιμος προαιρετικός οπίσθιος φωτισμός διευκολύνει την εργασία σε σκοτεινά περιβάλλοντα.

Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Μια ολόκληρη ημέρα εργασίας στον υπολογιστή, με δυνατότητα εργασίας έως και 9 ώρες χωρίς καλώδιο, ισοδυναμεί με μια πλήρη ημέρα εργασίας με μία μόνο φόρτιση.

Γρήγορη μεταφορά δεδομένων

Μεταφέρετε γρήγορα δεδομένα ανάμεσα στο E550 και άλλες συσκευές με USB 3.0 SuperSpeed, καθώς επιτρέπει τη μεταφορά αρχείων έως και 10 φορές ταχύτερα, καθιστώντας δυνατή την αστραπιαία αντιγραφή μεγάλων αρχείων πολυμέσων, καθώς και τις απρόσκοπτες συνδέσεις μεταξύ περιφερειακών που αφορούν σε ήχο και βίντεο.Ενσωματωμένη κάμερα web HD με μικρόφωνο Δεν θα χάνετε ούτε την παραμικρή λεπτομέρεια από τις συνδιασκέψεις web: Η κάμερα web HD 720p για λειτουργία σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με ευρεία γωνία θέασης και ανίχνευση προσώπου, καθώς και τα δύο μικρόφωνα εξάλειψης θορύβου προσφέρουν πεντακάθαρο VoIP σε ιδιωτική λειτουργία ή λειτουργία διάσκεψης. Επιπρόσθετα, τα πρακτικά πλήκτρα πολυμέσων προσφέρουν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου του μικροφώνου, του ηχείου και της κάμερας.

lenovo-laptop-thinkpad-e550-keyboard-3
lenovo-laptop-thinkpad-e550-keyboard-detail-5
lenovo-laptop-thinkpad-e550-side-port-10
lenovo-laptop-thinkpad-e550-cover-7