HP ProBook 430 G5

Ισχύς, στυλ και επιδόσεις. Ό,τι ακριβώς χρειάζεται η αναπτυσσόμενη επιχείρησή σας.

Ο λεπτός και ελαφρύς HP ProBook 430 με τα πλήρη χαρακτηριστικά, επιτρέπει στους επαγγελματίες να παραμένουν παραγωγικοί στο γραφείο και εν κινήσει. Η κομψή σχεδίαση, η γραμμική ακρίβεια και η απαλή καμπυλότητα, σε συνδυασμό με την τετραπύρηνη απόδοση και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κάνουν αυτόν τον ProBook απαραίτητο εργαλείο για τους σημερινούς επαγγελματίες.

Iσχυρή επεξεργασία

Φέρτε εις πέρας την απαιτητική καθημερινότητα, με τον επεξεργαστή Intel® Core™ i7 Quad Core™ 8ης γενιάς, 16Gb RAM και σκληρό δίσκο SSD μεγάλης χωρητικότητας 512GB.

Κομψή και εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση που αντέχει στο χρόνο

Ο HP ProBook 430 προσδίδει κομψότητα σε κάθε επιχείρηση. Το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο με το νέο φινίρισμα σε φυσικό ασημί, περικλείει ένα κορυφαίας ποιότητας πληκτρολόγιο από ανθεκτικό κράμα αλουμινίου.

Σχεδιασμένος για επιτραπέζια σύνδεση

Εξασφαλίστε γρήγορα παραγωγικότητα επιτραπέζιου υπολογιστή, με ένα καλώδιο που υποστηρίζει επιτραπέζια σύνδεση μέσω USB-C™ η οποία σας επιτρέπει να συνδέσετε πολλές εξωτερικές οθόνες, πηγή τροφοδοσίας και σύνδεση δικτύου Gigabit μέσω προαιρετικών σταθμών επιτραπέζιας σύνδεσης