Η υποστήριξη για τα Windows 7 έληξε!

Μετά τις 14 Ιανουαρίου 2020 η Microsoft δεν παρέχει πλέον Ενημερώσεις Ασφαλείας & Τεχνική Υποστήριξη για τα Windows 7

Εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε τα Windows 7 μετά τις 14 Ιανουαρίου 2020, ο υπολογιστής σας θα εξακολουθήσει να λειτουργεί, αλλά ενδέχεται να γίνει πιο ευάλωτος στους κινδύνους ασφαλείας.

Τι μπορείτε να κάνετε;

Ανανεώστε τους υπολογιστές σας

Επωφεληθείτε από την αυξημένη παραγωγικότητα, ταχύτητα και ασφάλεια που προσφέρουν οι νέοι Η/Υ με λειτουργικό σύστημα Windows 10 Professional ή Enterprise.

Αναβαθμίστε σε Windows 10

Εφόσον οι υπολογιστές σας είναι σχετικά σύγχρονοι, η Inline αναλαμβάνει την αναβάθμιση τους σε Windows 10 Professional ή Enterprise χωρίς απώλεια δεδομένων.

Windows 7 Extended Security Updates

Έχετε κάποια εφαρμογή που λειτουργεί σε Windows 7 και δεν είναι δυνατόν να αναβαθμίσετε σε Windows 10 αμέσως; Με το Windows 7 Extended Security Updates θα συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερώσεις ασφαλείας για σημαντικά ζητήματα για 3 χρόνια μετά τις 14 Ιανουαρίου 2020.

To Windows 7 Extended Security Updates προορίζεται για συστήματα με Windows 7 Professional ή Windows 7 Enterprise και κοστίζει €65,00 + ΦΠΑ

FAQ για το Windows 7 ESU

Μάθετε Περισσότερα

Επικοινωνήστε σήμερα με την Inline, πιστοποιημένο συνεργάτη της Microsoft, για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την λήξη της υποστήριξης για τα Windows 7 και τις δυνατότητες που έχετε και να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε τα επόμενα σας βήματα ώστε να διατηρήσετε την επιχείρησή σας παραγωγική και ασφαλή.

Φόρμα Επικοινωνίας