Με τα συνδρομητικά προγράμματα του Office 365, αποκτάτε τις πλήρως εγκατεστημένες εφαρμογές του Office: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher και Access (ο Publisher και η Access είναι διαθέσιμα μόνο για PC). Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Office 365 σε πολλές συσκευές, όπως PC, Mac, tablet Android, τηλέφωνα Android, iPad και iPhone. Επιπλέον, με το Office 365 εξασφαλίζετε υπηρεσίες όπως χώρο αποθήκευσης online με το OneDrive και λεπτά διεθνών κλήσεων στο Skype για οικιακή χρήση. Όταν έχετε ενεργή συνδρομή στο Office 365, διαθέτετε πάντα την πλέον ενημερωμένη έκδοση των εφαρμογών του Office.

Το Office ως εφάπαξ αγορά περιλαμβάνει εφαρμογές όπως το Word, το Excel και το PowerPoint, για χρήση σε έναν υπολογιστή PC ή Mac. Οι εφαρμογές δεν ενημερώνονται αυτόματα. Για να αποκτήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση, πρέπει να αγοράσετε ξανά το Office, όταν διατεθεί η νέα έκδοση. Οι τρέχουσες εκδόσεις εφαρμογών του Office που είναι διαθέσιμες για εφάπαξ αγορά είναι το Office 2016 για Windows και Mac. Στις προηγούμενες εκδόσεις περιλαμβάνονται τα Office 2013, Office 2011 για Mac, Office 2010, Office 2007, Office 2008 για Mac και Office 2004 για Mac. Τα Office 2010 και Office 2007 είναι συμβατά με τα Windows 8.1 και παλαιότερες εκδόσεις. Το Office ως εφάπαξ αγορά δεν περιέχει καμία από τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στο Office 365.

Απαιτείται πρόσβαση στο Internet για εγκατάσταση και ενεργοποίηση όλων των τελευταίων εκδόσεων των οικογενειών προγραμμάτων του Office και όλων των συνδρομητικών προγραμμάτων του Office 365. Για τα προγράμματα του Office 365, απαιτείται επίσης πρόσβαση στο Internet για τη διαχείριση του λογαριασμού της συνδρομής σας, για παράδειγμα, για να εγκαταστήσετε το Office σε άλλα PC ή για να αλλάξετε τις επιλογές χρέωσης. Η σύνδεση στο Internet απαιτείται επίσης για την πρόσβαση σε έγγραφα που είναι αποθηκευμένα στο OneDrive, εκτός εάν εγκαταστήσετε την εφαρμογή υπολογιστή OneDrive. Θα πρέπει επίσης να συνδέεστε στο Internet τακτικά για να διατηρείτε ενημερωμένη την έκδοση του Office και να αξιοποιείτε τα πλεονεκτήματα των αυτόματων ενημερώσεων. Εάν δεν συνδεθείτε στο Internet τουλάχιστον μία φορά κάθε 39 ημέρες, οι εφαρμογές σας θα μεταβούν σε κατάσταση μειωμένης λειτουργικότητας, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να προβάλλετε ή να εκτυπώνετε τα έγγραφά σας, αλλά δεν μπορείτε να τα επεξεργαστείτε ή να δημιουργήσετε νέα έγγραφα. Για να ενεργοποιήσετε και πάλι τις εφαρμογές του Office, συνδεθείτε απλώς ξανά στο Internet.

Δεν χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Internet για να χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές του Office, όπως το Word, το Excel και το PowerPoint, καθώς οι εφαρμογές είναι πλήρως εγκατεστημένες στον υπολογιστή σας.

“Το cloud” είναι μια φιλική ονομασία περιγραφής των υπηρεσιών πληροφορικής που βασίζονται στο Web και οι οποίες φιλοξενούνται εκτός της εταιρείας σας. Όταν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες που βασίζονται στο cloud, η υποδομή IT βρίσκεται εκτός των εγκαταστάσεών σας (εξωτερικής εγκατάστασης) και συντηρείται από κάποιον τρίτο (φιλοξενείται), αντί να βρίσκεται σε ένα διακομιστή στο σπίτι ή στην εταιρεία σας (εγκατεστημένο στον υπολογιστή του χρήστη) τον οποίο συντηρείτε εσείς. Με το Office 365, για παράδειγμα, η αποθήκευση πληροφοριών, η υπολογιστική ισχύς και το λογισμικό βρίσκονται και υπόκεινται σε διαχείριση απομακρυσμένα, σε διακομιστές που ανήκουν στη Microsoft. Πολλές υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε καθημερινά είναι μέρος του cloud, όπως το email που βασίζεται στο Web, οι τραπεζικές συναλλαγές μέσω κινητών συσκευών ή η ηλεκτρονική αποθήκευση φωτογραφιών. Επειδή αυτή η υποδομή αποθηκεύεται στο Internet ή “στο cloud”, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν σχεδόν από οπουδήποτε, από υπολογιστή, tablet, smartphone ή άλλη συσκευή με σύνδεση Internet.

Το Office 365 έχει μεγάλη δυνατότητα προσαρμογής και μπορεί να υποστηρίξει οτιδήποτε, από μια προσωπική επιχείρηση μέχρι εταιρείες με δεκάδες χιλιάδες χρήστες:

  • Τα προγράμματα του Office 365 για Επιχειρήσεις είναι πιο κατάλληλα για επιχειρήσεις με έναν έως 300 χρήστες.
  • Τα προγράμματα του Office 365 για μεγάλες επιχειρήσεις είναι κατάλληλα για επιχειρήσεις με έναν έως και περισσότερους από 50.000 χρήστες.

Το Office παρέχει τις εξής εφαρμογές:

  • Office για Android™:  Προβολή, δημιουργία και επεξεργασία εγγράφων με τις εφαρμογές Word, Excel και PowerPoint που υποστηρίζουν λειτουργία αφής. Με το Office για Android το περιεχόμενο και η μορφοποίηση των εγγράφων παραμένουν ανέπαφα, ώστε το αποτέλεσμα να μην αλλάζει όταν τα ανοίγετε σε PC ή Mac. Στο Word, προσθέστε σχόλια ή παρακολουθήστε τις αλλαγές ενώ εργάζεστε ταυτόχρονα με άλλους. Ελέγξτε και ενημερώστε υπολογιστικά φύλλα του Excel και προσθέστε εύκολα τύπους ή γραφήματα. Κάντε αλλαγές σε παρουσιάσεις του PowerPoint και προβάλετέ τις ασύρματα σε μεγάλη οθόνη. Μπορείτε να δείτε έγγραφα δωρεάν με το Office για Android. Η επεξεργασία και η δημιουργία εγγράφων απαιτεί μια κατάλληλη συνδρομή στο Office 365: Office 365 για Οικιακή Χρήση, Office 365 για Προσωπική χρήση, Office 365 Ακαδημαϊκή έκδοση, Office 365 για Επιχειρήσεις, Office 365 Premium για Επιχειρήσεις, Office 365 για μεγάλες επιχειρήσεις E3, E4 και E5, Office 365 για μεγάλες επιχειρήσεις E1 και E3 (τιμολόγηση Δημόσιων οργανισμών), Office 365 Plus για εκπαιδευτικά ιδρύματα και Office 365 ProPlus.
  • Office για iPad® Προβολή, δημιουργία και επεξεργασία εγγράφων με τις εφαρμογές Word, Excel και PowerPoint που υποστηρίζουν λειτουργία αφής. Με το Office για iPad το περιεχόμενο και η μορφοποίηση των εγγράφων παραμένουν ανέπαφα, ώστε το αποτέλεσμα να μην αλλάζει όταν τα ανοίγετε σε PC ή Mac. Στο Word, προσθέστε σχόλια ή παρακολουθήστε τις αλλαγές ενώ εργάζεστε ταυτόχρονα με άλλους. Αναθεωρήστε και ενημερώστε υπολογιστικά φύλλα του Excel και προσθέστε εύκολα τύπους ή γραφήματα. Κάντε αλλαγές σε παρουσιάσεις του PowerPoint και προβάλετέ τις ασύρματα σε μεγάλη οθόνη.Μπορείτε να δείτε έγγραφα δωρεάν με το Office για iPad. Η επεξεργασία και η δημιουργία εγγράφων απαιτεί μια κατάλληλη συνδρομή στο Office 365: Office 365 για Οικιακή Χρήση, Office 365 για Προσωπική χρήση, Office 365 Ακαδημαϊκή έκδοση, Office 365 για Επιχειρήσεις, Office 365 Premium για Επιχειρήσεις, Office 365 για μεγάλες επιχειρήσεις E3, E4 και E5, Office 365 για μεγάλες επιχειρήσεις E1 και E3 (τιμολόγηση Δημόσιων οργανισμών), Office 365 Plus για εκπαιδευτικά ιδρύματα και Office 365 ProPlus.
  • Office Mobile: Το Office Mobile είναι προ-εγκατεστημένο στο Windows Phone 8 και είναι διαθέσιμο για επιλεγμένα μοντέλα iPhone® και τηλέφωνα Android. Το Office Mobile προσφέρει μοναδικές δυνατότητες προβολής περιεχομένου του Office και επεξεργασίας περιεχομένου εν κινήσει. Επιπλέον, με το Office Mobile το περιεχόμενο και η μορφοποίηση των εγγράφων παραμένουν ανέπαφα, ώστε το αποτέλεσμα να μην αλλάζει όταν τα ανοίγετε από υπολογιστή ή Mac. Το Office Mobile για iPhone και τηλέφωνα Android μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν για μη εμπορικούς σκοπούς, κάνοντας απλώς λήψη της εφαρμογής από το Store στο τηλέφωνό σας.Για την επεξεργασία ή τη δημιουργία εγγράφων ή για την πρόσβαση σε έγγραφα που είναι αποθηκευμένα στο SharePoint και στο OneDrive για επιχειρήσεις για λύσεις εσωτερικής εγκατάστασης, απαιτείται ένα κατάλληλο πρόγραμμα του Office 365, όπως τα εξής: Office 365 Premium για Επιχειρήσεις, Office 365 για μεγάλες επιχειρήσεις E3, E4 και E5, Office 365 για μεγάλες επιχειρήσεις E1 και E3 (τιμολόγηση Δημόσιων οργανισμών), Office 365 Plus για εκπαιδευτικά ιδρύματα, Office 365 ProPlus και Office 365 Ακαδημαϊκή έκδοση.
  • Outlook Mobile: Το Windows Phone 8 περιλαμβάνει μια προεγκατεστημένη έκδοση του Outlook την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για πρόσβαση στο email σας στο Outlook.com, το Office 365 ή το Exchange.
  • OneNote: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή OneNote για κινητές συσκευές για πρόσβαση στις σημειώσεις σας εν κινήσει. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Windows Phone 8, iPhone, iPad και τηλέφωνα Android.
  • OWA: Εάν έχετε μια συνδρομή του Office 365 που περιλαμβάνει το Exchange Online, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή OWA για ταξινόμηση, σάρωση και απάντηση σε email καθώς και για να διατηρείτε τον έλεγχο του ημερολογίου σας. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone και iPad.
  • Lync Mobile: Αν ο οργανισμός σας χρησιμοποιεί το Skype για επιχειρήσεις ή την πιο πρόσφατη έκδοση του Lync, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή του Lync για κινητές συσκευές ή την εφαρμογή για κινητές συσκευές του Skype για επιχειρήσεις, για να παραμείνετε συνδεδεμένοι από την κινητή συσκευή σας. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Windows Phone 8, iPhone, iPad και τηλέφωνα Android.
  • SharePoint Newsfeed: Εάν η εταιρεία σας χρησιμοποιεί τη νεότερη έκδοση του SharePoint, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή SharePoint Newsfeed για πρόσβαση στην τροφοδοσία ειδήσεων από την κινητή συσκευή σας. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Windows Phone 8, iPhone και iPad.

Αγοράζοντας τη συνδρομή σας από την Inline μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή είτε σε μηνιαία έιτε σε ετήσια βάση.

Ναι. Μπορείτε να εγγραφείτε για να δοκιμάσετε δωρεάν το Office 365 για ένα μήνα. Επικοινωνήστε σήμερα με την Inline για να σας βοηθήσουμε με την εγγραφή σας.

Η INLINE, πιστοποιημένος συνεργάτης Cloud της Microsoft, παρέχει υπηρεσίες μετάβασης, διαχείρισης και υποστήριξης που σας βοηθούν να μεταβείτε στο Office 365 χωρίς διακοπή στις λειτουργίες της επιχείρησής σας και να μεγιστοποιήσετε την απόδοση τους στην εργασία σας.

Δείτε ακόμα:

Office 365 προγράμματα για ΕπιχειρήσειςΓια επιχειρήσεις με έως 300 χρήστες.
Office 365 προγράμματα για Μεγάλες ΕπιχειρήσειςΜε προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και συμμόρφωσης.
Office 365 για Μ.K.O.Με σημαντική έκπτωση ή δωρεάν
Υπηρεσίες Office 365Ασφαλής και γρήγορη μετάβαση στο cloud.

To Office 365 στην επιχείρησή σας

Επικοινωνήστε σήμερα με την Inline, πιστοποιημένο συνεργάτη της Microsoft, για να σας ενημερώσουμε για το Office 365 και το πως μπορεί να σας βοηθήσει να εκσυγχρονίσετε τις λειτουργίες της επιχείρησής σας.