Καλώς ήλθατε στην Inline

Η δουλειά μας είναι να αποκτούμε συνεχώς γνώσεις και εμπειρία στην σύγχρονη τεχνολογία. Η θέση σας είναι να γνωρίζετε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Μαζί θα σχεδιάσουμε την βέλτιστη λύση, που θα κάνει την επιχείρησή σας πιο παραγωγική, πιο ευέλικτη και πιο ασφαλή και θα επιτρέψει σε εσάς να εστιάσετε στο μέλλον και την ανάπτυξη της.

Microsoft Partner
HP Business Partner
CISCO Select partner
Lenovo Business Partner
Cyberoam Authorized Partner
Microsoft Small Business Specialist
 

Λύσεις ΙΤ

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ασφαλείς και αξιόπιστες υποδομές IT ώστε οι επιχειρήσεις να μπορούν να λειτουργούν αποδοτικά με υψηλή παραγωγικότητα και ασφάλεια δεδομένων.

Αναπτύσσουμε ένα ευρύ φάσμα λύσεων που περιλαμβάνει ισχυρά περιβάλλοντα server, λύσεις virtualization, συστήματα αποθήκευσης δεδομένων, δικτύωση και συστήματα ενοποιημένων επικοινωνιών.

Cloud

Βοηθάμε τις επιχειρήσεις να σχεδιάσουν και να αναπτύξουν cloud υποδομές και υπηρεσίες ώστε να μπορούν να επιτυγχάνουν γρηγορότερα και αποδοτικότερα τους επιχειρηματικούς τους στόχους.

Η στενή μας συνεργασία με την Microsoft μας δίνει γνώση και ένα ευρύ portfolio λύσεων ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε επιχειρηματική ανάγκη.

Engineering

Datacenters, συστήματα ελέγχου & διαχείρισης εγκαταστάσεων, φυσική ασφάλεια. Διαχείριση Έργων, Η/Μ Μελέτες, Αδειοδότηση, Ενεργειακός σχεδιασμός και αξιολόγηση. Όλο το φάσμα των υπηρεσιών με εμπειρία & πιστή τήρηση των κανονισμών και των προτύπων για το σχεδιασμό και υλοποίηση αποδοτικών εγκαταστάσεων.

e-Business

Αποκτήστε πρόσβαση σε νέες αγορές, στοχεύστε νέους πελάτες, επεκτείνετε την επιχείρησή σας. Βαθιά γνώση και εξαιρετική απόδοση είναι τα εργαλεία μας στην υπηρεσία σας προκείμενου να επιτύχετε τους στόχους σας. Παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες τόσο στη φάση του σχεδιασμού όσο και στη φάση της υλοποίηση της online παρουσίας και δραστηριότητας της επιχείρησης.

 

Καταχωρήστε το domain σας στην Inline. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα του ονόματος που σας ενδιαφέρει: