Προστατέψτε αποτελεσματικά τα δεδομένα και τις εφαρμογές της επιχείρησης σας με μια ενοποιημένη λύση backup η οποία θα σας εξασφαλίζει αξιοπιστία, διαθεσιμότητα και ασφάλεια.

Η υπηρεσία Datasafe Cloud Backup σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να διατηρείτε στο Cloud αντίγραφα ασφαλείας τόσο αρχείων και φακέλων από τους διακομιστές και από τους υπολογιστές εντός της εταιρείας όσο και ολόκληρων εικονικών μηχανών (Virtual Machines).

Τα αντίγραφα ασφαλείας συμπιέζονται αποθηκεύονται κρυπτογραφημένα στο cloud αλλά και τοπικά εντός της εταιρείας.

Τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή είτε σε περίπτωση βλάβης στο hardware είτε σε περίπτωση φυσικής καταστροφής στο χώρο σας.

Ασφαλίστε τα δεδομένα σας αξιόπιστα και αποτελεσματικά

  • Μείωση κόστους: Ολοκληρωμένη λύση χωρίς απαίτηση επιπλέον εφαρμογών. Εξοικονόμηση έως και 80% στο κόστος λήψης και διατήρησης backup.
  • Αξιοπιστία: Υψηλή διαθεσιμότητα 99,9% της υπηρεσίας αποθήκευσης στο cloud.
  • Ευελιξία: Προστατέψτε αρχεία, φακέλους από servers και PCs αλλά και ολόκληρες εικονικές μηχανές.
  • Ασφάλεια: Τα δεδομένα απόθηκευονται κρυπτογραφημένα στο cloud σε τρία ή έξι αντίγραφα.
  • Χρονοπρογραμματισμός: Ημερήσιο, Εβδομαδιαίο, Μηνιαίο Backup.
  • Πολιτική διατήρησης: Επιλογή του χρονικού διαστήματος διατήρησς των αντιγράφων ασφαλείας.
  • Αξία για την επιχείρηση: Η ακεραιότητα των αντιγράφων ασφαλείας που μεταφέρονται στο Cloud ελέγχεται αυτόματα από την υπηρεσία και τα πιθανά σφάλματα αποκαθίστανται στο επόμενο backup. Η λειτουργία της υπηρεσίας επιβλέπεται από την Inline
Η υπηρεσία Datasafe Cloud Backup υλοποιείτα από την Inline με χρήση των υποδομών του Microsoft Azure. To Microsoft Azure είναι η κορυφαία πλατφόρμα υπηρεσιών cloud η οποία χρησιμοποιείται από το 57% των εταιρειών του καταλόγου Fortune 500. To Microsoft Azure «τρέχει» σε ένα παγκόσμιο δίκτυο datacenters σε 22 περιοχές και προσφέρει δεκάδες υπηρεσίες cloud analytics, computing, database, mobile, networking, storage, web μέσα από μια ευέλικτη και ασφαλή πλατφόρμα η οποία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επεκτείνουν και να κλιμακώνουν τη μηχανογράφησή τους ανάλογα με τις ανάγκες τους βελτιώνοντας τα κόστη λειτουργίας και όλα αυτά με ασφάλεια δεδομένων και αξιοπιστία και συμμόρφωση με τους διεθνής κανονισμούς και πρότυπα ασφάλειας.
powered-by-microsoft-azure