Πως μπορεί το Office 365 να βοηθήσει την επιχείρησή μου;

Το Office 365 έχει δημιουργηθεί για την επιχείρησή σας. Είναι το Office που γνωρίζετε, μαζί με εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να συνεργαστείτε καλύτερα, ώστε να μπορείτε να κάνετε περισσότερα — οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Με το Office 365 μπορείτε να κάνετε την τεχνολογία ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την επιχείρησή σας.

Κάντε τη δουλειά σας από οποιαδήποτε συσκευή, παντού

PC, Mac, iPad, iPhone, Android; Χρησιμοποιείτε ευρεία γκάμα συσκευών από διαφορετικές τοποθεσίες και θέλετε να εργάζεστε με σταθερότητα, αμεσότητα και ταχύτητα. Το Office 365 σας προσφέρει πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τη δουλειά σας όπου κι αν βρίσκεστε. Τα αρχεία και οι ρυθμίσεις συγχρονίζονται από τη μία συσκευή στην άλλη, προσφέροντας ελευθερία και αξιοπιστία σε εσάς και την ομάδα σας.

office365-devices

Το να παρέχετε στους εργαζομένους σας την ελευθερία να εργάζονται όταν θέλουν και από οπουδήποτε και αν βρίσκονται με τις συσκευές που προτιμούν, μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα, να απλοποιήσει τη συνεργασία της ομάδας και να βελτιώσει την ισορροπία προσωπικής ζωής και εργασίας. Με το Office 365 μπορείτε να κάνετε πλέον «εν κινήσει» οτιδήποτε κάνετε στο γραφείο.

Email και ημερολόγιο «εν κινήσει»

Γνωρίζετε ότι το Office 365 αποτελεί τον μοναδικό προορισμό για τα email, τα ημερολόγια, τα αρχεία, τις επαφές και τις εργασίες; Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας με το τρένο προς το γραφείο μπορείτε να συντονίζετε συναντήσεις «εν κινήσει», να προσπελάζετε συγχρονισμένες επαφές, να ελέγχετε τη λίστα εργασιών σας και να χρησιμοποιείτε έξυπνα εργαλεία για να διαχειρίζεστε τα εισερχόμενά σας έτσι ώστε να διευθετείτε άμεσα τα πιο σημαντικά ζητήματα. Απόλυτη σύνδεση και πρόσβαση των εργασιών.

office365-onthego

Το email αποτελεί φυσικό και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής επαγγελματικής ζωής σας. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία που κατανοεί τις ανάγκες σας. Χάρη στις δυνατότητες του Office 365 χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία που βασίζεται στην εμπειρία και στην ασφάλεια σε ό,τι αφορά την επιχείρηση, αλλά και απολαμβάνετε τις πιο καινοτόμες και εύχρηστες λειτουργίες συνεργασίας και επικοινωνίας.

Τα αρχεία σας βρίσκονται παντού, πάντα μαζί σας.

Ενημερώστε όλους τους συναδέλφους, όπου κι αν βρίσκονται. Το OneDrive for Business επιτρέπει στην ομάδα σας να συνεργάζεται σε έγγραφα, να κοινοποιεί εκθέσεις σε συνεργάτες και να συνδέεται με πελάτες από οποιαδήποτε συσκευή. Αντί να υπάρχουν πολλαπλές εκδόσεις σε διάφορες φορητές μονάδες δίσκου και σε συζητήσεις μέσω email, μπορείτε να επιτρέπετε σε όλους να εργάζονται στο ίδιο αρχείο -ταυτόχρονα- ώστε να παρακολουθούν τις αλλαγές που πραγματοποιεί οποιοσδήποτε σε πραγματικό χρόνο. Δεν χρειάζεται να είστε στο γραφείο σας για να συνεργαστείτε με τους συναδέλφους σας. Μπορείτε να επανεξετάζετε και να βελτιώνετε τα αρχεία σας είτε είστε σε σύνδεση είτε εκτός.

Office-365-files

Όταν όλοι εργάζονται μαζί μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθούνται τα αρχεία και, ίσως, η επεξεργασία τους να είναι ακόμα πιο δύσκολη «εν κινήσει». Όταν όλα τα αρχεία της εργασίας σας βρίσκονται σε ένα μέρος, μπορείτε να τα προσπελάζετε οποιαδήποτε στιγμή, από οποιαδήποτε συσκευή και να κοινοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση στην υπόλοιπη ομάδα.

Πιο αποτελεσματικές συναντήσεις με συνεργάτες και πελάτες

Πρέπει να βρείτε τα κατάλληλα άτομα που θα συνεργαστούν για την ολοκλήρωση μιας εργασίας και αυτό δεν είναι πάντα απλό στο σύγχρονο περιβάλλον μας που είναι διαρκώς «εν κινήσει». Το Skype for Business διευκολύνει τους εργαζομένους να οργανώνουν συναντήσεις και να συνδέονται στο διαδίκτυο, από οπουδήποτε και αν βρίσκονται και από πολλές συσκευές. Επίσης, οι εργαζόμενοι μπορούν να συμμετέχουν ή να ξεκινούν μια συνάντηση με ένα μόνο κλικ, είτε βρίσκονται στο ίδιο κτήριο είτε στην άλλη άκρη της Γης. Το βίντεο HD, η κοινή χρήση της οθόνης και η λήψη σημειώσεων σε πραγματικό χρόνο δίνουν νόημα στις συναντήσεις, παράγοντας εφαρμόσιμα αποτελέσματα και αποφάσεις για την ομάδα σας.

Office-365-meetings

Το Skype for Business σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε και να συνεργάζεστε χωρίς σύνορα και περιορισμούς, πέρα από το κτήριο όπου στεγάζεται η επιχείρησή σας για να έρθετε σε επαφή με συνεργάτες και πελάτες και να ανακαλύψετε νέες προοπτικές. Οι εργαζόμενοι μπορούν να επικοινωνούν πιο εύκολα και να συνεργάζονται με πελάτες που έχουν προσθέσει στην εκτεταμένη λίστα επαφών τους. Με το Skype for Business, η βιντεοκλήση αποτελεί ένα πιο φυσιολογικό κομμάτι της καθημερινής επιχειρηματικής δραστηριότητας και της συνεργασίας, ενθαρρύνοντας την επικοινωνία «πρόσωπο με πρόσωπο».

office365-programmata-gia-epixeiriseis